5x Onmisbaar design voor in je huis

Je huis een beetje een tof interieur geven kan moeilijk zijn en verwarrend. Wat past nu precies bij wat en welke gadgets en designobjecten kies je uit die niet 90 procent van Nederland ook heeft? We helpen je op weg met 5x onmisbaar design voor in je huis. Van toffe gadgets en mooi design tot praktische oplossingen.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

vadolibero-bike-shelves-
1. Vadolibero Bike Butler
Als je een toffe tweewieler hebt gekocht, dan wil je deze zo goed en zo veilig mogelijk  stallen. Het liefst in stijl natuurlijk, want je nieuwe aanwinst mag gezien worden. Naast het feit dat de Bike Butler een soort stalling is voor je fiets, is het tevens een opbergruimte voor fietsmaterialen en accessoires. De Butler is clean, minimalistisch en van eikenhout.

vertical-vinyl-record-player-toc-roy-harpaz-1
2. TOC Record Player

De coolste platenspeler die we ooit zagen. Het futuristische, verticale design doet door het gebruik van hout in combinatie met het feit dat het natuurlijk een platenspeler is, nogal retro aan. Doordat het apparaat in staat is om de plaat te scannen, is het ook mogelijk om tracks te skippen en door te drukken naar het volgende nummer. Bij mp3’s en zelfs cd’s de normaalste zaak van de wereld, maar voor platen toch wel wat zeldzamer.

170929_1240-Q9F_lifestyle 04
3. Samsung QLED TV

Tegenwoordig is het niet meer nodig om je grote 55-inch tv te verstoppen in een achterkamertje. Kijk maar naar Samsung’s nieuwste: de Samsung QLED TV. Een jaloersmakend design en specs waarmee hij direct tot de top behoort. De nieuwe QLED TV’s zijn niet meer die bakbeesten maar gaan op in je interieur en zijn vaak nog zelfs een upgrade van je kamer. Al zeggen we het zelf. Nu kunnen we allemaal wel zeggen dat het The Next Innovation in TV is, maar bij Samsung bewijzen ze dit met drie dingen:

Feest voor je ogen
Waar Quantum dots worden gebruikt die licht omzetten in de meest intense en waanzinnige kleuren. Dat betekent een groter kleurbereik, sterker contrast, grote kijkhoek en uniek hoge helderheid.

Middelpunt van de belangstelling
Als je tv, net zoals bij ons, een centraal punt inneemt in de woonkamer, dan kan ‘ie er maar beter goed uitzien. Samsung’s nieuwste design moet vanuit elke hoek opgaan in je woonkamer met subtiele mogelijkheden om al je apparaten te verbinden. Blijft je woonkamer tenminste een beetje strak.

One to rule them all
Een vereiste tegenwoordig. De Samsung One Remote Control zorgt ervoor dat je niet meer jongleert met allerlei afstandsbedieningen. Eén universele oplossing waarvoor je niet een vuistdikke handleiding voor nodig hebt om ‘m te snappen.

125
4. Flyte
Het is de ultieme goocheltruc voor op verjaardagen waarvoor je niks hoeft te kunnen. Deze te gekke designlamp van het Zweedse Flyte spreekt zo’n beetje iedereen tot de verbeelding. De Flyte lamp oogt als een ouderwetse gloeilamp, maar zweeft en draait rond door middel van verschillende magneten. De lamp werkt via een combinatie van magnetisme en inductie, die laatste om de lamp van energie te voorzien. Door Time Magazine uitgeroepen als één van de beste uitvindingen van het jaar.

4-540x360
5. Nixie Machine II

De Nixie Machine is een oldschool klok met een elektronische display die al bijna een halve eeuw oud is. De Nixie Machine II van 1,2 meter lang bevat zes gloeiende nixiebuizen. De met neonglas gevulde elektronenbuizen met daarin gloeidraden in de vorm van cijfers, kunnen de tijd aangeven door op te lichten. Met een ingebouwde wifi-controller die de tijd automatisch aanpast wanneer dat nodig is.