Veep en The Handmaid’s Tale in de prijzen tijdens Emmy’s

De Emmy’s zijn gisteravond uitgereikt in Los Angeles en Veel is bekroond voor beste komedie. The Handmaid’s Tale viel in de prijzen als beste dramaserie. 

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Julia Louis-Dreyfus won voor de zesde keer op rij de Emmy voor haar hoofdrol in Veep als Selina Meyer, de fictieve (vice)president van de Verenigde Staten. Komiek, acteur en regisseur Donald Glover mocht een Emmy voor de beste mannelijke hoofdrol in een komedieserie mee naar huis nemen voor Atlanta. Ook zijn regisseerwerk bij die serie werd bekroond.

The Handmaid’s Tale-ster Elisabeth Moss kreeg de prijs voor beste vrouwelijke hoofdrol in een dramaserie en medespeelster Ann Dowd sleepte die voor beste vrouwelijke bijrol in de wacht.

De prijs voor de beste mannelijke hoofdrol in een dramaserie was voor Stephen K. Brown, voor zijn rol in This Is Us, een serie over de overeenkomsten en verschillen tussen een groep mensen die allemaal dezelfde geboortedag hebben.

De satirische talkshow Last Week Tonight with John Oliver won de prijzen voor beste entertainment-talkshow en het beste schrijfwerk in die categorie. Black Mirror won beste televisiefilm en Big Little Lies kreeg de prijs voor beste miniserie.