Trailerprimeur – Netflix’ BoJack Horseman is terug

Na een briljant eerste seizoen is BoJack Horseman, de geanimeerde sitcom, weer terug. Op 17 juli staat het complete tweede seizoen op Netflix en we hebben hierboven exclusief de eerste trailer.

In de 90’s probeerde televisiester BoJack zijn weg te vinden door een warboel van zelfhaat, whiskey en mislukte relaties. In het tweede seizoen zien we hoe hij zijn oude ik van zich afschudt. Gemakkelijker gezegd dan gedaan, want nieuwe uitdagingen gooien roet in het eten.

BJ201_10

Netflix lijkt nooit moeite te hebben om een waanzinnige cast bij elkaar te vinden. Van Spacey in House of Cards tot de dames van Litchfield in Orange is the New Black. Bij BoJack Horseman hebben ze het beste komische talent van dit moment bij elkaar gehaald.

BJ201_50

Will Arnett (Arrested Development) doet opnieuw de stem van BoJack Horseman. Verder horen we Aaron Paul (Breaking Bad) als Todd Chavez, Amy Sedaris (Chef) als Prinses Carolyn, Alison Brie (Community) als Diane Nguyen en Paul F. Tompkins (Anchorman) als Mr. Peanutbutter. Een opvallende nieuwkomer is Lisa Kudrow (Friends), zij geeft de uil Wanda Pierce, de nieuwe vriendin van Bojack, een stem.

Het eerste seizoen van BoJack Horseman is momenteel al op Netflix te zien. Alle 12 afleveringen van seizoen twee staan op 17 juli klaar gestreamd te worden.