Star Wars cast aangekondigd!

De kogel is door de kerk. De cast van Star Wars Episode VII is bekend. Regisseur J.J. Abrams presenteerde net zijn cast, inclusief  een eerste foto. En ja, Luke Skywalker en Han Solo keren terug.

De rest van de acteurs (inclusief iMDb-links) zijn: John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson en Max von Sydow verenigen zich met de originele cast van Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels (C-3PO), Peter Mayhew (Chewbacca), and Kenny Baker (R2-D2) in het nieuwe epos.

Regisseur J.J. Abrams zei het volgende: “We zijn heel blij om eindelijk de cast van Star Wars Episode VII te presenteren. Het is enorm spannend en surreel tegelijkertijd om de oude cast en deze nieuwe groep acteurs samen te zien. Ik kijk uit om die wereld weer opnieuw leven in te blazen. We beginnen over een paar weken met filmen en iedereen gaat zijn beste doen om de fans trots te maken.”

Star Wars: Episode VII geregisseerd door J.J. Abrams en is geschreven door Lawrence Kasdan en Abrams. John Williams keert ook weer terug als componist. De film gaat op 18 december 2015 wereldwijd in première.