Instagram klaar met naaktfoto’s Rihanna

Instagram heeft genoeg van zangeres Rihanna. Nadat ze gisteren tot tweemaal toe naaktfoto’s van zichzelf op haar Instagram-account plaatste, kreeg ze een waarschuwing. De laatste…

Zoals je gisteren al op MADPAC kon zien plaatste Rihanna eerst een stijlvolle naakt achtige fotoserie van zichzelf voor de Braziliaanse Vogue. Niet heel schokkend. Af en toe een doorschijnend shirtje of een silhouet, die de suggestie wekten van naakt. Kort daarop ging de ze een stap verder met het plaatsen van naaktfoto’s voor Lui Magazine. Niks suggestie, maar praktisch alles vol in beeld. Blote billen en tepelpiercings alles was te zien.

Nadat Instagram de foto’s had verwijderd, plaatste de zangeres de beelden op haar twitter-account. Sterker nog, het topless coverbeeld gebruikt ze nu als profielfoto. De waarschuwing die ze van Instagram kreeg? Als ze nog één keer naaktfoto’s van zichzelf op het medium plaatst, wordt haar account met rond de tien miljoen volgers voorgoed geblokkeerd.

Gelukkig waren we er vroeg bij en hebben we alle beelden veilig kunnen stellen. Hier vind je de serie voor Lui Magazine en hier de wat stijlvollere serie voor de Braziliaanse Vogue.