MADPAC x Pro Freestyle 2016 – 30 juni – 03 juli

Vorig jaar waren we er groots bij en hing er op zo’n beetje iedere hoek van het festival een grote MADPAC-banner, we hebben het natuurlijk over de eerste editie van het action sports en culture festival Pro Freestyle. Het sport-evenement dat Den Haag gedurende drie dagen even volledig overnam.

Wakeboarders in de Hofvijver, skaters en BMX’ers, MTB’ers, snowboarders en skiërs op het Spuiplein. Eten, drinken en vooral heel veel feest. Overdag, maar ook tot in de vroege uurtjes. Den Haag was heel even de hoofdstad van de action sports, waar de wereldwijde top z’n kunstjes liet zien.

FullSizeRender3

Het spektakel was een ernorm succes met ruim 35.000 bezoekers, vandaar dat er dit jaar meerdere edities van Pro Freestyle gehouden worden. Aanstaande donderdag is de aftrap in Heerlen-Limburg en natuurlijk zijn we er dit jaar ook weer bij!

FullSizeRender_23

Zoals gezegd start het evenement op donderdag 30 juni en eindigt het op zondag 3 juli. De toegang is gratis en er is volop eten en drinken aanwezig. Ook worden er ‘s avonds afterparty’s georganiseerd en is het voor de betere action sporters onder jullie zelfs mogelijk om deel te nemen. Daarvoor moet je je natuurlijk wel eerst even inschrijven. Check hier het hele programma. Hieronder een klein voorproefje van wat je kunt verwachten en hopelijk zien we jullie daar!