MADPAC speelt darts met Channing Tatum

Channing Tatum was vorige week even in Amsterdam voor interviews en wilde iets anders doen dan normaal. Geen hotelkamer met een paar lampen, twee camera’s en twee stoelen. Nee, het moest wat losser. Dus we stuurden MADPAC’s Belle de la Croix naar de Red Light Bar om een potje te darten met Tatum.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Met gevaar voor eigen leven trouwens, maar dat zie je hierboven in de video. De aanleiding voor het interview was Tatum’s nieuwe film Logan Lucky. Tatum (21 Jump Street) en Adam Driver (Star Wars: The Force Awakens) spelen twee broers/losers die hun geldproblemen willen oplossen door een NASCAR-race te overvallen. Het heeft wat van de Ocean’s Eleven humor gecombineerd met hier en daar wat van de Coen brothers.

Schermafbeelding 2017-08-24 om 11.04.38

Hoogtepunt is zonder twijfel 007’s Daniel Craig die de twee broers gaat helpen bij de overval. Hij speelt een excentrieke explosieven-expert met de toepasselijke naam Joe Bang. Achter de camera staat Steven Soderbergh van Traffic en Side Effects, maar je zult ‘m waarschijnlijk beter kennen van Ocean’s Eleven en de twee sequels. Zoals Soderbergh het zelf omschrijft: “Het voelt niet als een herhaling van Ocean’s 11. Het speelt zich misschien wel af in hetzelfde universum, maar in een totaal ander sterrenstelsel.”

Schermafbeelding 2017-08-24 om 11.04.28

De 37-jarige Channing Tatum is lekker bezig de laatste tijd. Z’n bekendste films zijn de twee Magic Mike’s en 21 Jump Street, maar tussendoor laat hij zien dat ‘ie ook meer kan. Rechttoe-rechtaan actie in White House Down, maar bijvoorbeeld ook drama’s als Side Effects en Foxcatcher.

Binnenkort zie je ‘m naast Logan Lucky ook in de sequel Kingsman: The Golden Circle en staan ook vampierenfilm Van Helsing en superheldenfilm Gambit op de rol. Maar check eerst of Channing een beetje kan darten.

Logan Lucky draait nu in de bioscoop