K.O. van wagenpark Floyd Mayweather Jr.

Bokslegende Floyd Mayweather Jr. heeft met zijn ongeslagen status van 46 wedstrijden een aardig zakcentje verdient. Alleen in het jaar 2014 verdiende de man al zo’n €90 miljoen met enkel twee bokswedstrijden en werd daarmee de best betaalde atleet ter wereld. Tja, er daar hoort natuurlijk een passend wagenpark bij.

Schermafbeelding 2015-01-08 om 14.26.29

Mayweather Jr. showt met regelmaat zijn rijkdom op Instagram. Zo liet de Amerikaanse bokser zijn acht luxewagens én privejet voor veertien personen uitstallen voor een leuk kiekje. Het wagenpark is goed voor een jaloersmakend bedrag van bijna €44,6 miljoen. We sommen de vierwielers graag even voor je op.

Van links naar rechts zien we een Ferrari 599 GTB Fiorano voor €255.000 en daarnaast een Porsche 911 Turbo S voor de prijs van €192.000. Een redelijk koopje in vergelijking met de Lamborghini Aventador waarvoor je het dubbele moet neertellen. Omdat Mayweather niet kon kiezen tussen een blauwe of witte Ferrari 458 Spider kocht hij ze gewoon allebei voor een bedrag van €255.000. Ook lijkt hij behoorlijk fan van de Bugatti Veyvron en de Bugatti Veyvron Grand Sport die samen goed zijn voor een prijskaartje van €5,74 miljoen. Het privévliegtuig heeft een geschatte waarde van een kleine €38,27 miljoen.

Tja, misschien niet de meest originele collectie, maar wij zouden geen nee zeggen tegen dit moois op onze oprit. Oh, en met zijn uitgebreide bling– en zonnebrillenverzameling is zijn bijnaam ‘Money’ niet geheel verrassend…