Handgeschreven songtekst Tupac geveild voor megabedrag

De handgeschreven songtekst die rapper Tupac Shakur van het nummer Dear Mama maakte is te koop. Via de website MomentsInTime.com kunnen geïnteresseerden een bod doen.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

De tekst, bestaande uit drie velletjes, moet omgerekend bijna 70.000 euro opbrengen. Volgens TMZ heeft de studio waar Tupac het liedje heeft opgenomen het document ter veiling aangeboden. De drie vellen zouden zijn opgedoken in Polen en via dat land bij de studio terecht zijn gekomen.

Onderaan de tekst staat iets opmerkelijks: “Sommige mother fuckers zeggen dat ik verkracht ben in de gevangenis. Ze willen me dood hebben omdat ik succesvol ben in de rapscene. Hou vertrouwen in mij,” de rapper sluit af met zijn welbekende kreet: ‘Thug life 4 life’.”

Tupac nam het nummer een jaar voordat hij werd vermoord op. De songtekst van het nummer wijkt niet af van de tekst die Tupac op papier zette. Opvallend is wel dat de rapper de namen van zijn collega’s Ice Cube en Yo-Yo in de kantlijn heeft gekrabbeld. Mogelijk wilde hij dat ze hun opwachting zouden maken op de track.