Geen plannen dit weekend? Apple TV+ is is vanaf vandaag live

Na Netflix, Amazon Prime en Disney+ is vanaf vandaag ook Apple’s nieuwe dienst Apple TV+ beschikbaar in Nederland. De TV-dienst van Apple komt met uitsluitend exclusieve content en onderscheidt zich ook met hun prijs van de concurrentie.

De dienst van Apple begint met een bescheiden aanbod van acht series dat in de toekomst stap voor stap uitgebreid zal worden met nieuwe content. Bij een bescheiden aanbod hoort een bescheiden prijs. Apple TV+ kost dan ook €4,99 per maand. Ben je echter in de markt voor een nieuwe iPhone, iPad, iPod Touch, Mac of Apple TV, dan krijg je na aanschaf een gratis jaarabonnement op TV+.

De eerste series die je vanaf nu op Apple TV+ kunt kijken zijn The Morning Show met Jennifer Aniston en Steve Carell, See met Jason Momoa, Dickinson een kijkje in de wereld van schrijver Emily Dickinson, Snoopy in de Ruimte, The Elephant Queen, Helpsters, Ghostwriter en For All Mankind. Vooral die laatste en See spreken ons erg aan. Check de trailers hierboven en -onder om een beter beeld te krijgen en mocht je onlangs een nieuw Applep apparaat hebben gekocht, check dan zeker even de TV  app om te zien of je in aanmerking komt voor het gratis jaarabonnement. Ga voor meer info over Apple’s TV+ naar de website.