Floyd Mayweather’s 24 meest wrede knock-outs

De Amerikaan Floyd Mayweather en de Filipijn Manny Pacquiao, twee van ‘s werelds grootste boksers, staan op 2 mei tegenover elkaar in de ring. De langverwachte bokswedstrijd van de eeuw wordt gehouden in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

Tijd dus voor een wrede supercut van Mayweather’s 24 meest wrede knock-outs. Als we dit zo zien hierboven krijg je in ieder geval wel waar voor je geld bij Mayweather. Want hij krijgt een hoop centen voor het gevecht. Floyd ‘Money’ Mayweather doet zijn reputatie van best betaalde sporter op aarde alle eer aan. Hij kan, afhankelijk van de recette, tot 120 miljoen dollar opstrijken voor het gevecht. Pacquaio zou zo’n 80 miljoen dollar kunnen verdienen. Nooit eerder kregen twee boksers zoveel betaald voor een bokswedstrijd.

De 37-jarige Floyd ‘Money’ Mayweather is de regerend wereldkampioen bij de WBC- en WBA-bond. Hij won tot dusver al zijn 47 bokswedstrijden. De 36-jarige Pacquiao is de kampioen van de WBO-federatie. Hij pakte 57 zeges in 64 gevechten.