De laatste Pro Freestyle van het jaar is bijna hier!

Nog even en dan is het alweer zover, dan vindt de laatste Pro Freestle van 2017 plaats. Na de succesvolle editie op het strand van Scheveningen is het van 30 juni t/m 2 juli de beurt aan het zuiden van het land, namelijk het Limburgse Heerlen. Uiteraard is MADPAC er weer bij!

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

De freestyle sportwedstrijden zullen tijdens deze Heerlen-editie midden in het centrum van de stad plaatsvinden. Bezoekers kunnen hier gratis kijken naar wedstrijden van de nieuwe Olympische sporten Skateboarden en BMX Freestyle Park. Pro Freestyle is de eerste die een groot BMX Freestyle Park-wedstrijd in de Benelux organiseert, sinds de bekendmaking door het IOC.

Andere sporten die je kunt verwachten zijn Scoot (stuntstep), Inline Skate, BMX Street en MTB Park. Het zijn open wedstrijden waardoor er veel nationale sporters zullen deelnemen. Bekijk hieronder de video van Pro Freestyle The Hague 2017.

Onlangs vond Pro Freestyle The Hague 2017 plaats. Midden op het strand van Scheveningen, in het The Hague Beach Stadium. Ruim 17.000 bezoekers hebben o.a. de World Cup Skateboarding en het NK Freerunning bijgewoond. Andere sporten waren BMX Freestyle Park, BMX Street, MTB Park, Inline Skate en Scoot. Bezoekers konden tevens gratis zelf sporten en clinics volgen zoals surfen en inline skaten. Bekijk hieronder de video van Pro Freestyle The Hague 2017. Voor meer informatie, check de website!