Het coolste nieuws van Star Wars Celebration

Het afgelopen weekend kwamen de grootste Star Wars-fans samen in Chicago tijdens Star Wars Celebration. Voor paneldiscussies, cosplay en de langverwachte trailer van Episode IX. Die heb je vast al gezien, maar toch even de beste Celebration-video’s hieronder op een rij. 

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

De eerste is die van de afsluiting van het Skywalker-saga: Star Wars Episode IX – The Rise of Skywalker. Met een paar oudgedienden die we weer zien en horen. Vanaf 18 december in de bioscoop.

Dan is er de de game Star Wars Jedi: Fallen Order die op 15 november uitkomt voor de PS4, Xbox One en PC. De singleplayer game gaat over Cal Kestis — een van de laatste overlevende leden van de Jedi-orde na de zuivering van Order 66 — is nu een Padawan op de vlucht. Gemaakt door Respawn Entertainment en EA Star Wars.

En dan een voor als je in Californië of in Florida bent, Star Wars: Galaxy’s Edge. Twee nieuwe parken die onderdeel uitmaken van Disneyland Resort en Disneyworld, met unieke attracties waar ze je beloven echt onderdeel te maken van het Star Wars universum. Je ziet hieronder een discussie over het park tijdens Star Wars Celebration en daaronder een korte teaser van de opening op 31 mei in Californië en 29 augustus in Florida.