Black Mirror houdt mysterie levend met eerste trailer vierde seizoen

Niet de meest bekende serie of een die op de bingewatch-lijst staat van velen, maar check Black Mirror als je dat nog niet hebt gedaan. Black Mirror is namelijk de beste serie die niemand kent. Zeg maar The Twilight Zone van het digitale tijdperk. In 2011 begon Black Mirror op het Engelse Channel 4, maar na twee korte seizoenen van drie afleveringen en een kerstspecial had Netflix vorig jaar de serie overgenomen met een derde seizoen van zes afleveringen en een vierde seizoen die we later dit jaar kunnen zien.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Black Mirror is dus te vergelijken met The Twilight Zone en bestaat dus ook uit op zichzelf staande verhalen. Vaak een donkere blik op wat technologie met ons doet of kán gaan doen.  De eerste trailer – hierboven – van het nieuwe seizoen gaat over een moeder die bang is om haar dochter kwijt te raken en iets te ver gaat in het volgen van haar. Een afleveringen die overigens is geregisseerd door Jodie Foster.

De tweede trailer hieronder is voor de aflevering Crocodile en gaat over een dokter die graaft in het geheugen van een slachtoffer van een auto-ongeluk, alleen komt ze daarmee ook achter wat geheimen.

Black Mirror Seizoen 4 verschijnt binnenkort op Netflix, een precieze datum is nog niet bekend.