Beperkt aantal gratis tribunekaarten voor de Worldcup Skateboarden op Pro Freestyle!!

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het weer zover, dan vindt de derde editie plaats van het vetste action sports evenement van Nederland, we hebben het natuurlijk over Pro Freestyle The Hague! En ja, ook dit jaar zijn we er met MADPAC weer groots bij. Sterker nog, we mogen een gigantisch aantal toegangskaarten weggeven!

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Van 2 tot en met 5 juni staat de Hofstad in het teken van Pro Freestyle en waar het evenement, dat in voorgaande jaren duizenden bezoekers trok, in het verleden nog in het centrum van de stad werd georganiseerd, wijkt de organisatie dit jaar uit naar het strand van Scheveningen.

Het evenement wordt aanstaande vrijdag (2 juni) afgetrapt met de Worldcup Skateboarden en voor dit evenement hebben we bij MADPAC een hele grote stapel vrijkaarten liggen voor het The Hague Beach Stadium. Wil jij een gratis setje kaarten, dan kun je deze tot vrijdag bestellen via deze knop tot maximaal 4 kaarten per persoon t.w.v. €30. Deze kaarten zijn uitsluitend geldig voor de vrijdag. Wil je Pro Freestyle dus ook op de andere dagen bezoeken, dan kun je losse kaarten kopen via de website. Voor meer info over de Worldcup Skateboarden ga naar Pro Freestyle.