De Beastie Boys en SONOS werkten samen aan dit product…

Afgelopen week waren we te gast bij de Beastie Boys tijdens hun uitverkochte Book Tour in London. Ze presenteerde daar hun Beastie Boys Book, een autobiografie die je een kijkje geeft achter de schermen bij ’s werelds langstlopende hip hop act. De uitnodiging kwam van SONOS, want zij presenteerden speciaal voor de gelegenheid een speciaal product…

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Dowload hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Een uitnodiging als deze kun je simpelweg niet afslaan. Niet alleen omdat we erg onder de indruk zijn van de producten van SONOS of van wat het bedrijf in de laatste tien jaar heeft weten neer te zetten, maar ook omdat de Beastie Boys simpelweg jeugdsentiment voor ons zijn (inderdaad, zo oud zijn wij).

De band werd in 1981 gevormd door een stel ongeregelde tieners die uitgroeide tot supersterren en met hun hip hop act al snel in het voorprogramma van onder andere Madonna stonden. Nu presenteren overgebleven leden Adam ‘ADROCK’ Horovitz en Michael ‘Mike D’ Diamond een autobiografie van de band vol met grappige anekdotes uit die beginjaren. Een heftige tijd verzadigd met alcohol, waarin de toen nog tieners, celebrity verjaardagen in Hollywood crashte en overal tegenaan trapte waar je tegenaan kon trappen. Inmiddels zijn de heren wat ouder en wijzer en vertelden ze ons in Londen op een komische manier over de tijd waarin ze zich nog misdroegen en hoe die ‘stoere’ momenten van toen inmiddels voor de heren zelf ook een beetje gênant voelen. Genoeg zelfspot dus in dit boek.

Hoe dan ook, zoals gezegd presenteerde SONOS tijdens de ‘lezing’ een limited edition van de Play:5. Een wit exemplaar bedrukt met artwork dat werd gemaakt door kunstenaar Barry McGee. Speciaal voor de fans en voor de SONOS liefhebber die weer eens iets anders wilt. “De speaker heeft een eigentijds en clean design, dus heb ik een motief gebruikt dat de voorkant van de speaker opbreekt, maar er toch ook bij aansluit,” aldus Barry McGee.

Het Beastie Boys Book is nu te koop en kost €41,99. De Sonos Play:5 Beastie Boys-editie is verkrijgbaar vanaf aanstaande woensdag, 12 december op de website van SONOS. Wees er wel snel bij, want de oplage is gelimiteerd.