Wijze les nodig? Richard Branson staat in Ziggo Dome tijdens Inspiration360

Op 4 oktober staat Richard Branson in de Ziggo Dome voor het grootste inspirational event  van Nederland. Meer dan 13.000 man luisteren naar de Virgin-oprichter als hij in gesprek is met Eva Jinek over zijn carrière en uitdagingen.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Nu klinkt inspirational event wat overdreven, maar goed, dat nemen we voor lief om een man als Branson te horen spreken. Überhaupt een zeldzaamheid voor Nederland. En Inspiration360 is een complete avond, want ook twee andere grootheden spreken het publiek toe. Voormalig Vice-President van de VS en eco-warrior Al Gore gaat in gesprek met Twan Huys en Discovery Channel-held Bear Grylls praat met Winston Gerschtanowitz over wat hem helpt in het leven en in zijn werk.

Schermafbeelding 2016-09-08 om 12.45.11

Want het evenement in de Ziggo Dome richten ze vooral op de link met werk en lessen van de drie mannen die jij ook in je professionele leven kunt gebruiken. Nu zijn we zelf vaak wat hardleers, maar van deze drie mannen willen we best wat aannemen.

Schermafbeelding 2016-09-08 om 12.44.41

Wil jij naar Inspiration360 met Bear Grylls, Richard Branson en Al Gore? We verloten 2 toegangskaarten. Het enige dat je hoeft te doen is voor 16 september een mailtje sturen* naar madpac@madpacmedia.com, onder vermelding van ‘Inspiration360. Vermeld in het mailtje wel je volledige naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum zodat we je prijs direct kunnen opsturen als je één van de winnaars bent. Succes!

Schermafbeelding 2016-09-08 om 12.44.52

Meer info nodig of behoor je niet tot de winnaars? Check dan de site van Inspiration360 voor kaarten en uitgebreide info over het programma.

*Als je meedoet aan deze actie schrijf je je ook automatisch in voor de MADPAC Nieuwsbrief.