Walkman’s maken comeback door Guardians of the Galaxy Vol. 2

Om Guardians of the Galaxy Vol. 2 te promoten stuurde Disney ons een originele Walkman op uit 1979. Een echt museumstuk, met als extra nog een collector’s item: Star-Lord’s Walkman uit de film exact nagemaakt met een 3D-printer. Resultaat: een online comeback van de retro-gadget.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

We gingen weer terug in de tijd toen we op ‘play’ drukten. Niet alleen die vette klik als je de knop indrukt of de soundtrack op zich, maar vooral de kwaliteit van die net wat te fragiele hoofdtelefoon. Degene die vroeger ook een Sony Walkman had weet wat we bedoelen.

En geef toe, voordat Guardians de Walkman weer populair maakte was de Walkman een tof ding vanaf het moment dat Sony met de TPS-L2 kwam in 1979. Toen voor een prijs van $200 (omgerekend naar nu: $589). Door de Marvel-films gaan zelf gebrekkige Walkmans tegenwoordig makkelijk voor $500 dollar weg op eBay en zijn prijzen tussen de $1.000 en $2.000 ook niet zeldzaam. Als je ‘m eenmaal hebt, dan ben je nog niet klaar: het toppunt is dan nog het vinden van de typische oranje MDR-3L2 koptelefoon.

Als we kijken naar Marktplaats, dan kom je de klassieke TPS-L2 niet tegen, maar alleen de wat nieuwere versies uit de 80’s en 90’s, maar nog steeds voor rond de €200. Heb je er nog een van vroeger? Bewaren die handel! Hoe dan ook een tof ding, zeker met de charme van een mix-tape waar Star-Lord (Chris Pratt) in de films naar luistert.

Helaas gaat het museumstuk uit 1979 en de 3D-geprinte Walkman weer terug naar Disney. Dus je moet zelf op zoek gaan naar die retro-Walkman, maar we kunnen je wel helpen aan Guardians goodies. We mogen van Disney twee keer een Guardians of the Galaxy Vol. 2-pakket weggeven met daarin:

-Drie kaarten voor Guardians of the Galaxy Vol. 2
Een dancing Baby Groot
-Guardians backpack
-Soundtrack

Het enige dat je hoeft te doen, is een mailtje sturen* naar madpac@madpacmedia.com, onder vermelding van ‘Guardians’. Vermeld in het mailtje wel je volledige naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum**. Succes!

*Als je meedoet aan deze actie schrijf je je ook automatisch in voor de MADPAC Nieuwsbrief.
** Door mee te doen aan deze actie verklaar je meerderjarig te zijn.

Beperkt aantal gratis tribunekaarten voor de Worldcup Skateboarden op Pro Freestyle!!

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het weer zover, dan vindt de derde editie plaats van het vetste action sports evenement van Nederland, we hebben het natuurlijk over Pro Freestyle The Hague! En ja, ook dit jaar zijn we er met MADPAC weer groots bij. Sterker nog, we mogen een gigantisch aantal toegangskaarten weggeven!

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Van 2 tot en met 5 juni staat de Hofstad in het teken van Pro Freestyle en waar het evenement, dat in voorgaande jaren duizenden bezoekers trok, in het verleden nog in het centrum van de stad werd georganiseerd, wijkt de organisatie dit jaar uit naar het strand van Scheveningen.

Het evenement wordt aanstaande vrijdag (2 juni) afgetrapt met de Worldcup Skateboarden en voor dit evenement hebben we bij MADPAC een hele grote stapel vrijkaarten liggen voor het The Hague Beach Stadium. Wil jij een gratis setje kaarten, dan kun je deze tot vrijdag bestellen via deze knop tot maximaal 4 kaarten per persoon t.w.v. €30. Deze kaarten zijn uitsluitend geldig voor de vrijdag. Wil je Pro Freestyle dus ook op de andere dagen bezoeken, dan kun je losse kaarten kopen via de website. Voor meer info over de Worldcup Skateboarden ga naar Pro Freestyle.

 

Waarom je Horizon Zero Dawn voor de PS4 nog vandaag moet halen!

Vorige week kwam hij eindelijk uit, Horizon: Zero Dawn, de AAA-titel voor de Playstation 4 van Nederlandse makelij. Inmiddels zijn we zelf een week onderweg in de game en we kunnen niet anders dan zeggen dat de mensen bij Guerrilla Games zichzelf en vele anderen hebben overtroffen.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Het Nederlandse Guerrilla Games is natuurlijk bekend van de succesvolle shooter serie Killzone. Toch bereikten ze met de serie nooit de AAA-status en werd hij niet zo massaal opgepakt als andere bekende shooters. Met hun nieuw titel Horizon: Zero Dawn lijkt daar nu voor de uitgever verandering in te komen. Niet zo gek ook gezien het torenhoge budget van 50 miljoen euro dat de studio nodig had voor het maken van de game. Dit keer geen shooter, maar een third person open wereld game.

In de Horizon: Zero Dawn speel je de roodharige Aloy. In een post-apocalyptische wereld waar technologie heeft plaatsgemaakt voor prehistorische tradities, bijgeloof en pijl en boog. Afgezien van het plaatselijk wild  dat bestaat uit robot-dino’s. Het doel van de game is om erachter komen wat de mysteries zijn achter deze robots, de stammen en waar Aloy eigenlijk vandaan komt

Het vechten en de rest van de gameplay voelen goed, daarbij kun je de game rekenen tot de mooiste die je op de PS4 voorbij hebt zien komen, helemaal als je net als wij de trotse bezitter bent van een PS4 Pro. Net als bij games als GTA is de wereld van Horizon de ster van de game. Natuurlijk niet te vergelijken qua invulling, maar qua levendigheid zeer overtuigend. Horizon laat je niets extreem nieuws zien, maar doet dit op zo’n verslavende, goede en samenhangende manier die je niet vaak tegenkomt.

Goed nieuws voor de lezers die nog niet zijn afgehaakt voor het lezen van deze regel, we mogen namelijk een exemplaar van Horizon: Zero Dawn weggeven. Het enige dat je hoeft te doen, is een mailtje sturen* naar madpac@madpacmedia.com, onder vermelding van ‘Horizon’. Vermeld in het mailtje wel je volledige naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum zodat we je prijs direct kunnen opsturen als je de winnaar bent.

*Als je meedoet aan deze actie schrijf je je ook automatisch in voor de MADPAC Nieuwsbrief.

Dit doen Nederlanders het liefst in bed…

Je ligt ongeveer een derde van je leven in bed. Als je het goed doet tenminste. Maar wat is naast slapen nu de favoriete bezigheid van de Nederlands in dat bed? Nog steeds ouderwetse seks, lezen of wint video on demand het tegenwoordig? Het nieuwe matrassenmerk Simba vroeg het aan Nederland en kwam tot de volgende resultaten.

Gelukkig was vroeger niet alles beter, want het onderzoek wijst uit dat seks nog steeds op nummer 1 als we kijken naar frequentie. Qua besteedde minuten doet seks het overigens minder goed met gemiddeld slechts 52 minuten per sessie. Daar zijn het televisiekijken (57 minuten per sessie) en video on demand (120 minuten per sessie) die het winnen van het onderonsje met je geliefde. Aan Snoozen wordt gemiddeld 46 besteed en aan lezen zo’n 57 minuten.

Schermafbeelding 2017-02-13 om 15.02.42

Simba is een nieuwe Engelse start-up die alleen online verkrijgbaar is of in één van de Goossens woonwinkels. Een matras online kopen klinkt link, want wat als-ie niet goed ligt? Daar hebben ze een oplossing voor. Het matras bestaat al uit vijf lagen die zich naar je lichaam vormen, maar als dat niet genoeg is mag je ‘m na 100 nachten proefslapen ook nog retourneren als dat nodig is. Daarbij heb je er ook nog eens 10 jaar garantie op.

Schermafbeelding 2017-02-13 om 15.02.55

Aardig wat zelfvertrouwen dus, Simba noemt zijn matras ook niet voor niets ‘het meest geavanceerde matras ter wereld’. De Simba heeft vijf lagen. Gaat wat ver om dit allemaal uit te leggen, maar het loopt uiteen van een hypoallergeen slaapoppervlak, 2.500 conische pocketveren die afzonderlijk met je lichaam meebewegen tot visco-elastisch traagschuim die zich perfect naar je lichaam vormt en koudschuim met 7 comfortzones voor een rustige nacht. Of juist wat ondersteuning voor een wat minder rustige nacht. Een matras die zo is ontwikkelt dat hij geschikt is voor nagenoeg iedere slaper en ook past op elk soort bed. Van een lattenbodem tot een boxspring.

Klinkt het interessant? Goed nieuws! Met Valentijnsdag voor de deur, mogen wij van Simba twee van hun geavanceerde matrassen weggeven ter waarde van €899**! Wil jij kansmaken? Het enige dat je hoeft te doen, is een mailtje sturen* naar madpac@madpacmedia.com, onder vermelding van ‘Simba’ en daarin vertellen waarom je wel weer toe bent aan een nieuw matras samen met de afmeting die je nodig hebt. De beschikbare afmetingen vind je hier. Vermeld in het mailtje wel je volledige naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum zodat we je prijs direct kunnen opsturen als je één van de winnaars bent. Succes!

* Als je meedoet aan deze actie schrijf je je ook automatisch in voor de MADPAC Nieuwsbrief.
** De waarde is afhankelijk van de grootte van het matras.

MADNESS! – Win een Sonos Play:1 twv €229

Het is weer zover, de feestdagen zijn er en je weet wat dat betekent. Net als vorig jaar geven we ook dit jaar weer van alles en nog wat weg onder de noemer MADPAC’s Holiday MADNESS. Vandaag de laatste Madness, maar we sluiten goed af. Vandaag geven we één Sonos Play:1 weg ter waarde van €229.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

sonos

Wil jij de draadloze Sonos Play: 1 winnen? Het enige dat je hoeft te doen, is een mailtje sturen* naar madpac@madpacmedia.com, onder vermelding van ‘Sonos’. Vermeld in het mailtje wel je volledige naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum zodat we je prijs direct kunnen opsturen als je één van de MADNESS-winnaars bent. We maken de winnaars na Kerst bekend. Succes!

*Als je meedoet aan deze actie schrijf je je ook automatisch in voor de MADPAC Nieuwsbrief.

MADNESS! – Win een waanzinnig kledingpakket twv €250 (3x)

Het is weer zover, de laatste dagen voor Kerstmis!!! En je weet wat dat betekent. Net als vorig jaar geven we ook dit jaar weer van alles en nog wat weg onder de noemer MADPAC’s Holiday MADNESS. Check de website dus regelmatig, want er zitten ook dit jaar weer een paar topprijzen tussen! Vandaag geven we drie keer een tof kledingpakket** weg ter waarde van €250.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Van Triangle PR mogen we drie pakketten weggeven die bestaan uit:

1x Leren armband van AMEN
1x Boxer van Adam Underwear
1x Basic t-shirt van Alan Red
1x Strijkvrij overhemd van HemdVoorHem
1x €50 stoptegoed van Lesara

Wil jij één van de drie sets winnen? Het enige dat je hoeft te doen, is een mailtje sturen* naar madpac@madpacmedia.com, onder vermelding van ‘Kledingpakket’. Vermeld in het mailtje wel je volledige naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum zodat we je prijs direct kunnen opsturen als je één van de MADNESS-winnaars bent. We maken de winnaars na Kerst bekend. Succes!

*Als je meedoet aan deze actie schrijf je je ook automatisch in voor de MADPAC Nieuwsbrief.
** De kledingstukken kunnen afwijken van de afbeeldingen in deze post.

MADNESS! – Win de Alcatel Pop 4S en Sennheiser HD 201 t.w.v. €200

Het is weer zover, de laatste dagen voor Kerstmis!!! En je weet wat dat betekent. Net als vorig jaar geven we ook dit jaar weer van alles en nog wat weg onder de noemer MADPAC’s Holiday MADNESS. Check de website dus regelmatig, want er zitten ook dit jaar weer een paar topprijzen tussen! Vandaag geven we een smartphone weg, de Alcatel Pop 4S met daarbij de Sennheiser HD 201 koptelefoon.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

POP-4S-1024x975

Sennheiser_HD201_4712624

De Alcatel Pop 4S smartphone is een krachtige smartphone, maar nu niet meteen één waaraan je een half maandsalaris hoeft te besteden. De Pop 4S heeft een octa-core processor, 2GB werkgeheugen, een full-HD scherm van 5,5 inch en een camera met een prima 13 megapixelsensor. Wil jij de Alcatel en Sennheiser combo winnen? Het enige dat je hoeft te doen, is een mailtje sturen* naar madpac@madpacmedia.com, onder vermelding van ‘Alcatel’. Vermeld in het mailtje wel je volledige naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum zodat we je prijs direct kunnen opsturen als je één van de MADNESS-winnaars bent. We maken de winnaars na Kerst bekend. Succes!

*Als je meedoet aan deze actie schrijf je je ook automatisch in voor de MADPAC Nieuwsbrief.

MADNESS – Win de Netatmo Welcome slimme beveiligingscamera t.w.v. €199

Het is weer zover, de laatste dagen voor Kerstmis!!! En je weet wat dat betekent. Net als vorig jaar geven we ook dit jaar weer van alles en nog wat weg onder de noemer MADPAC’s Holiday MADNESS. Check de website dus regelmatig, want er zitten ook dit jaar weer een paar topprijzen tussen! Vandaag geven we een slimme beveiligingscamera weg; de Netatmo Welcome ter waarde van €199.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Netatmo ken je misschien al van de slimme thermostaten en weerstations, maar sinds een klein jaar hebben ze ook de Welcome in hun portfolio.

De Netatmo is geen camera die je ophangt, maar subtiel op een kast of in een boekenkast zet om niet al teveel op te vallen. Hij is voorzien van een SD-kaart slot en als de kaart vol zit, schrijft de Welcome automatisch het oudste video-bestand over en begint opnieuw. Daarbij is de video full-HD en zit er een goede nightvision stand op op de Welcome.

netatmo-welcome-product-photos-2

Maar de camerabeelden – met een indrukwekkende kijkhoek van 130 graden – zijn natuurlijk ook op afstand via de app of de website te bekijken. Toch is er één functie die de Netatmo van de concurrentie onderscheidt: hij heeft gezichtsherkenning. Dus geen melding of opnames als een familielid binnenstapt, maar wel blijven filmen op het moment dat de schoonmaakster bezig is.

Wil jij de Netatmo Welcome winnen? Het enige dat je hoeft te doen, is een mailtje sturen* naar madpac@madpacmedia.com, onder vermelding van ‘Netatmo’. Vermeld in het mailtje wel je volledige naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum zodat we je prijs direct kunnen opsturen als je één van de MADNESS-winnaars bent. We maken de winnaars na Kerst bekend. Succes!

*Als je meedoet aan deze actie schrijf je je ook automatisch in voor de MADPAC Nieuwsbrief.

MADNESS! Win The Middle Earth Collection

Het is weer zover, de laatste dagen voor Kerstmis!!! En je weet wat dat betekent. Net als vorig jaar geven we ook dit jaar weer van alles en nog wat weg onder de noemer MADPAC’s Holiday MADNESS. Check de website dus regelmatig, want er zitten ook dit jaar weer een paar topprijzen tussen! De eerste prijs deze week is drie boxen van The Middle Earth Collection op dvd.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Frodo

De twee epische trilogieën – The Lord of the Rings en The Hobbit – zijn nu uit in een unieke Middle Earth Trilogies boxset bestaande uit zes dvd’s met The Hobbit: An Unexpected Journey, The Hobbit: The Desolation of Smaug, The Hobbit: The Battle of the Five Armies, The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, The Lord of the Rings: The Two Towers en The Lord of the Rings: The Return of the King.

Bilbo

Wil jij één van The Middle Earth Collection boxen op dvd winnen? Het enige dat je hoeft te doen, is een mailtje sturen* naar madpac@madpacmedia.com, onder vermelding van ‘Middle Earth Collection’. Vermeld in het mailtje wel je volledige naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum zodat we je prijs direct kunnen opsturen als je één van de MADNESS-winnaars bent. We maken de winnaars na Kerst bekend. Succes!

*Als je meedoet aan deze actie schrijf je je ook automatisch in voor de MADPAC Nieuwsbrief.

MADPAC Madness – De Winnaars!

Heb je voor Kerst meegedaan aan MADPAC Madness? Check dan hieronder of je bij de gelukkige winnaars hoort. Het duurde even voordat de uitslag er was, maar we zijn eindelijk hersteld van de feestdagen en helder genoeg om 12 winnaars te trekken. Als je naam hieronder staat zorgen we dat de prijs zo snel mogelijk jouw kant op komt. Van harte en geniet ervan!

UE Boom 2 – Jacco Reversma uit Amstelveen
Arrangement INK Hotel voor 2 personen – Peter Veldman uit Ulft
Logi Circle – C.I. Lucieer uit Den Haag
2x Diner Bij Bo Cinq & Nacional – Sander Dijksma uit Geleen (Nacional) en Bart Vogel uit Rotterdam (Bo Cinq)
Stuntman voor een Dag – Kristian van der Harst uit Zoetermeer
Pebble Time Steel – Floor Klerks uit Zeist
Sphero BB-8 Droid – Maud Isacson uit Amsterdam

Gefeliciteerd met jullie prijzen, bedankt voor het meedoen en tot de volgende Madness!