Solebox x Packer Shoes bundelen krachten voor Adidas Silfra Rift Pack

oktober 31, 2017 - Redactie

De adidas Consortium Sneaker Exchange sluit het jaar af met een samenwerking tussen Packer Shoes en Solebox. Ze hebben de Ultra Boost Mid en Energy Boost onder handen genomen in het Silfra Rift Pack.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Het Silfra Rift is een tectonische plaat bij IJsland, een zeewaardige inspiratie die je terugziet in de Primeknit upper met een blauw/grijze kleurstelling en één met zwart en gespikkeld blauw/grijs wat verwijst naar de luchtbubbels onderwater. Beetje vergezocht misschien, maar wel met een tof resultaat.

Het adidas Silfra Rift Pack verschijnt online op 4 november en bij geselecteerde verkooppunten op 10 november. De Ultra Boost Mid komt omgerekend op €210 en de Energy Boost kost omgerekend €155.

adidas-consortium-sneaker-exchange-packer-shoes-solebox-01 adidas-consortium-sneaker-exchange-packer-shoes-solebox-03 adidas-consortium-sneaker-exchange-packer-shoes-solebox-02 adidas-consortium-sneaker-exchange-packer-shoes-solebox-04 adidas-consortium-sneaker-exchange-packer-shoes-solebox-05 adidas-consortium-sneaker-exchange-packer-shoes-solebox-07


Feedback