De Yuppie is terug – JORT herfst/winter 2017 collectie

De negende samenwerking tussen Jort Kelder en Suitsupply keert hippe baardje en mindfulness de rug toe. De ultieme tegenpool – de yuppie – is terug in de 2017 herfst/winter JORT-collectie.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Je weet wel: greed is good, Patrick Bateman, het fetisjistisch bekijken van visitekaartjes en powersuits. Nu, precies 30 jaar na de fameuze Black Monday beurscrash is het thema van Suitsupply’s nieuwe JORT-collectie: the revenge of the yuppie.

jort-1

Verwacht nu niet een totale throwback naar de 80’s, de bretels, shirts met witte boorden en manchetten en de double breasted pakken zijn natuurlijk wel naar het hier en nu gehaald.

Jort-4

Het JORT-pak is er in vele varianten, maar altijd uitgevoerd in full canvas, geweven van tenminste Super 150’s en afgewerkt met ambachtelijke ‘Napolitaanse schouder’ en kissing buttons op de mouw. Bekijk hieronder een deel van de nieuwe JORT-collectie en de rest zie je op de site van Suitsupply. Er is zelfs een door Bateman-geïnspireerde transparante regenjas te koop. De kranten als ‘ondergrond’, daar moet je zelf voor zorgen.

Jort-Lookbook_C1086_0030 Jort-Lookbook_P5376_0049

Jort-Lookbook_P5377_0090