One Night – Apple showt kracht iPhone 7-camera met fotoserie

januari 31, 2017 - Redactie

Wereldwijd worden er dagelijks meer foto’s gemaakt met de iPhone dan met welke andere camera dan ook. Reden voor Apple om een groep fotografen gedurende één nacht wereldwijd foto’s te laten schieten  met de nieuwe camera van de iPhone 7.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

De One Night Campaign shot on iPhone gaat van de New Yorkse skyline en arctische grotten via de nightclubs van Johannesburg en de daken van Shanghai naar Indonesische vulkanen.

Apple doet regelmatig een Shot on iPhone, waarin ze de kracht van de camera showen, maar nu dus van zonsondergang tot en met de eerste schemering van de ochtend. Alles geschoten op 5 november. En dat de camera van de nieuwe iPhone 7 goed werkt in het donker hebben wij ook al ervaren. Het is dus zeker meer dan een makkelijk verkooppraatje. De camerasensor laat 50 procent meer licht door dan de iPhone 6s en de optische beeldstabilisator zorgt voor minder blur en een drie keer langere exposure dan de vorige iPhone. Check het spectaculaire resultaat hieronder.

 

Fan van speciaalbier? Check Beerwulf

Ad
Speciaalbier wordt steeds populairder in Nederland. De laatste paar jaar kregen we er meer dan 300 nieuwe lokale brouwerijen bij en honderden nieuwe speciaalbieren uit Nederland en daarbuiten...
Editor's Pac

Klokers – Tijd met een twist

Een soort mix tussen design en een instrument en weer eens wat anders dan twee simpele wijzers. Hiermee had de Franse start-up Klokers in 2015 een groot succes op Kickstarter met een opbrengst van...

Gerelateerd nieuws

 

Feedback