Over ons

MADPAC is onderdeel van MADPAC Media en met ruim 300.000 unieke bezoekers per maand in korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste online mannen lifestyle magazines van Nederland, waar het laatste nieuws is te vinden op het gebied van entertainment, gear, mode, kunst, cultuur, video en fotografie. Maar er is meer dan dat…

Onze missie is om meer te zijn dan enkel een vergaarbak van nieuwtjes. Naast de dagelijkse actualiteiten speelt eigen content dan ook een grote rol. Geen diepgravende, enorme lappen tekst – internet is immers een snel medium -, maar interessante snacks die inhoudelijk kloppen en to the point zijn.

MADPAC is als online magazine uniek in Nederland door de combinatie van kwaliteit in content en techniek. Geen schrijvende webdesigners of webdesignende schrijvers, maar het beste van beide werelden. De redactie heeft jarenlang ervaring opgedaan bij hoogstaande Nederlandse magazines en kranten. Zowel in tekst als in beeld, maar ook de techniek wordt volledig binnenshuis verzorgd door een professioneel team op het gebied van web development. Hierdoor hebben we de luxe om het product MADPAC constant te laten evolueren in zijn vorm en tegelijkertijd te voorzien van kwalitatief hoogstaande content.

Een zo goed mogelijke fusie tussen website en de allure van een magazine is waar het bij MADPAC om draait. Het tijdschrift geherdefinieerd.

Behalve op www.madpac.nl vind je ons ook op de grootste social media-platformen.

Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest


Feedback