The Clovelly House – Luxe ‘Down Under’

Op zoek naar je droomhuis? Als je toevallig een paar miljoen euro op je bankrekening hebt staan, stop dan hier je zoektocht. Deze gigantische villa is namelijk alles wat je je maar kunt wensen. Wel zul je naar de andere kant van de wereld moeten verhuizen, want The Clovelly House staat in Australië.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Het Clovelly House is ontworpen door Rolf Ockert Design en heeft een waanzinnig uitzicht op de Indische Oceaan. Aan de buitenkant ziet de villa er door de overdosis aan beton misschien wat saai uit, maar vanbinnen is deze mansion dit alles behalve.

Aan de kant van de oceaan bestaat het huis vooral uit glas, wat ervoor zorgt dat je een adembenemend uitzicht hebt en er genoeg daglicht binnenkomt. Natuurlijke materialen zoals steen, hout en water vormen de basis voor de villa. De hoge plafonds zorgen voor extra ruimtelijkheid, ook al heeft de villa al een oppervlakte van bijna 500 vierkante meter.

Behalve een grote hoeveelheid aan licht en oppervlakte beschikt het Clovelly House ook over een ultramoderne keuken (inclusief een immense Amerikaanse koelkast), meerdere woonkamers, verschillende buitenplaatsen en een grote eethoek. Foto’s van de slaapkamer(s) zijn op het wereldwijde web nergens te bekennen, maar die zullen waarschijnlijk minstens zo mooi zijn als de rest van het huis.