Playboy oprichter Hugh Hefner overleden

september 28, 2017 - Redactie

Playboy oprichter Hugh Hefner is overleden, hij stierf een natuurlijke dood in de Playboy Mansion in het bijzijn van zijn naasten. Hij werd 91 jaar.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Hefner richtte Playboy op in 1953, waarna het mannentijdschrift uitgroeide tot één van de meest bekende merken ter wereld. De eerste cover van het magazine werd gesierd door de toen nog onbekende Marilyn Monroe. Wat er daarna van haar kwam is geschiedenis.

De investering die Hefner moest doen om dat eerste nummer te laten drukken was $8000. Van die eerste editie verkocht hij er 54.000. In 1985 kreeg Hugh Hefner een beroerte, waarna hij een stapje terug deed en de dagelijkse besturing van Playboy overdroeg aan zijn dochter Christie.

 

Fan van speciaalbier? Check Beerwulf

Ad
Speciaalbier wordt steeds populairder in Nederland. De laatste paar jaar kregen we er meer dan 300 nieuwe lokale brouwerijen bij en honderden nieuwe speciaalbieren uit Nederland en daarbuiten...
Editor's Pac

Klokers – Tijd met een twist

Een soort mix tussen design en een instrument en weer eens wat anders dan twee simpele wijzers. Hiermee had de Franse start-up Klokers in 2015 een groot succes op Kickstarter met een opbrengst van...

Gerelateerd nieuws

 

Feedback