Bergvilla in Cyprus is ultieme zomerhuis

juli 27, 2016 - Redactie

Dit waanzinnige huis is gebouwd tegen een bergrug in Tala, Cyprus en is wat ons betreft de ultieme bachelor pad deze zomervakantie.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Varda Studio is verantwoordelijk voor het design van het stulpje. Dat afgezien van het ontwerp ook een aardig uitzicht heeft over de gehele stad Tala. Een mooi detail is dat je je auto parkeert op het dak van de drie etages tellende villa. Hoe? Doordat het huis niet op de berg, maar ertegenaan is gebouwd, grenst de weg aan het dak in plaats van aan de begane grond.

In het hele design ligt de focus op het uitzicht. Zowel de keuken, woonkamer als de eetkamer grenzen aan het terras met zwembad op de middelste etage. De wat minder belangrijke ruimtes als de opslag en de badkamers bevinden zich helemaal onderin.

 

Fan van speciaalbier? Check Beerwulf

Ad
Speciaalbier wordt steeds populairder in Nederland. De laatste paar jaar kregen we er meer dan 300 nieuwe lokale brouwerijen bij en honderden nieuwe speciaalbieren uit Nederland en daarbuiten...
Editor's Pac

Klokers – Tijd met een twist

Een soort mix tussen design en een instrument en weer eens wat anders dan twee simpele wijzers. Hiermee had de Franse start-up Klokers in 2015 een groot succes op Kickstarter met een opbrengst van...

Gerelateerd nieuws

 

Feedback