9 dingen waar vrouwen écht op letten bij een man

Vrouwen komen van Venus en mannen van Mars. Dat weten we al een tijdje. Dat vrouwen (meestal) onbegrijpelijk zijn, dat is ook al bekend. Maar toch blijven we geïnteresseerd in ze en blijven we proberen om erachter te komen wat die vrouwen nou eigenlijk willen. Daarom geven wij je vandaag een handig lijstje, met de 9 dingen waar vrouwen écht op letten. Volgens Match.com en het Amerikaanse Details. Let op en je kunt niet fout gaan.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

grammar
83% – Goede grammatica

De manier waarop je praat en je woordkeuze zijn de dingen waar een vrouw tijdens een date het meest op let. Dit kan namelijk heel veel zeggen over bijvoorbeeld je opleiding, opvoeding en persoonlijkheid. Bewaar je grove straattaal dus maar voor je vrienden.

giphy
78% – Zelfvertrouwen

Niets is zo oncharmant als een man die zenuwachtig en onzeker is tijdens een gezellig afspraakje. Zelfvertrouwen is dan ook the key to success.

giphy1
76% – Je gebit
Een schoon en netjes gebit laat zien dat je verzorgd bent en aandacht geeft aan je uiterlijk. Poetsen, flossen en, als het écht nodig is, bleken dus.

tattoo
62% – Tatoeages en piercings
Tja, dit kan twee kanten op gaan: de één kijkt namelijk meteen of je ze hebt, terwijl een ander graag checkt of je ze niet hebt. De ene vrouw vindt tattoo’s namelijk enorm sexy, terwijl de ander het een ongelooflijke afknapper vindt als je je lichaam vol piercings zit. Laat staan van top tot teen getatoeëerd.

giphy3
58% – Kledingstijl

De manier waarop je je kleedt is een soort weerspiegeling van je persoonlijkheid. Je kleding toont namelijk wat je smaak is. Zorg er dan ook voor dat je er (bijna) altijd verzorgd bijloopt, want je weet nooit wanneer je de liefde van je leven tegen ’t lijf loopt…

car
32% – Je auto
Ja, echt. We hebben de gold digger pranks allemaal wel eens voorbij zien komen, en ook nu weer blijkt dat vrouwen toch best vaak waarde hechten aan materiële dingen, zoals je auto. Je auto toont namelijk aan of je een beetje welvarend bent. Heb je geen rijbewijs?… Zorg dan op z’n minst voor een chique tweewieler.

accent
29% – Accent
Vrouwen houden van accenten. Een Engelsman met een echt Brits accent of het vloeiende Frans vindt elke vrouw heerlijk om naar te luisteren. Let wel: een boers dialect dat ze amper kan verstaan is niet erg sexy. ‘Wow meadje, wat hes dig moeie oege’, schrikt haar waarschijnlijk nogal af.

bling
28% – Sieraden
Een groot horloge van een goed merk doet wonderen. Let op: geen gouden horloge.

giphy5
27% – Elektronische apparaten
Smartphones zijn tegenwoordig een soort statussymbool. Als je met een iPhone 7 loopt, scoor je waarschijnlijk meer punten dan als je nog een oude Nokia op zak hebt. Goede zakenmannen moeten over het algemeen namelijk een beetje een up-to-date zijn om optimaal bereikbaar te blijven.