8 Privé-eilanden die jij ‘kunt’ huren deze zomer

Ieder jaar kijken we er naar uit. Twee weken in de zon. Boek erbij en dan volop genieten samen met de rest van Nederland, Engeland en Duitsland… Nee, niet onze ultieme droomvakantie. Deze acht meest exclusieve eilanden ter wereld komen meer in de buurt, en goed nieuws: ze zijn te huur! Voor een pittige prijs, dat dan weer wel. Hier zijn ze:

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!


Laucala Island – Fiji

Het eiland is een onuitputtelijke bron van kristalhelder water, witte stranden en mega palmbomen. Met 70 man deel je maar liefst 1.100.000 vierkante meter. In de vroege ochtenduren al een plekje op het strand veroveren met je handdoek is dus niet nodig. Houd er wel rekening mee dat je daarvoor dagelijks €140.330 neertelt.


North Island – De Seychellen

Op dit exclusieve eiland in de Indische Oceaan vierde William en Kate hun huwelijksnacht. Goede keus als je weet dat er te allen tijde honderd flessen Cristal Champagne aanwezig zijn, dat iedere gast standaard zes personeelsleden tot zijn of haar beschikking heeft, plus een eigen chef-kok. Eén nacht aan luxe kost €61.535.


Dry Island – New York

Wanneer je besluit een tripje naar dit 4.505 vierkante meter grote drijvende land te boeken, staan er bij aankomst voor jou en 13 anderen eten, wijn en veertien boten klaar. Zin in een beetje privacy – je bent tenslotte niet voor niets naar een eiland vertrokken – dan kun je gewoon vragen of al het personeel vertrekt. Nu begrijpen we die 14e boot…


Dunbar Rock – Honduras

In dit witte paleis hoef je je nooit zorgen te maken over je uitzicht. Geen vervallen appartementencomplex, betonnen muur of een snelweg, maar 360 graden zeezicht. Benieuwd wat zich onder dit water afspeelt? Een boot brengt je naar de Mesoamerican Barrier Reef voor een onvergetelijk duikavontuur. Met een beetje geluk vind je nog ergens een schatkist… Voor een week vertoeven betaal je namelijk €19.085.


Emerald Lake Lodge – Canada

Het is de hemel voor iedere vleesliefhebber. Bizon, eland, kariboe, wild zwijn, hert of fazant. De chef-kok schotelt je het allemaal voor. Samen met 400 soorten wijn ben je gegarandeerd van een feestmaal. Het prijskaartje is echter een beetje duivels. Een week vlees happen kost €47.712.


Tagomago Island – Ibiza

Het favoriete optrekje van onder andere Cristiano Ronaldo, Ronnie Wood en Jade Jagger. En wij begrijpen wel waarom. Voor een ruime €100.000 ben je deze zomer niet alleen een week lang eigenaar van een eigen eiland, maar ook van twee jet-ski’s, een helikopter en de koning onder de visboten: de Boston Whaler 320.


Ariara Island – Filipijnen

Met achttien man logeer je in acht villa’s verspreid over zo’n 464.500 vierkante meter. Inclusief een jacht van 30 meter waarvan je kunt duiken naar oude Amerikaanse en Japanse W.O. II jachtvliegtuigen en marineschepen. Voor €51.000 per week.


The Crusoe experience – Indonesië

Drijvende luxe, praktisch geheel gemaakt van hout dat uit de zee is gehaald. Het is vast bijzonder hout geweest aangezien je er €28.066 euro per week voor betaalt. Als je zoveel neertelt voor je vakantie, dan mag je natuurlijk wel het een en ander – denk aan een privé vuurwerkshow en dertien kingsize bedden – terug verwachten.