17-jarige doet angstaanjagende ‘IT’ shoot met z’n 3-jarige broertje

De nieuwe film IT na het gelijknamige boek van Stephen King is een groot succes. Met een gemiddelde IMDB-score van 8.1 door zo’n 58k stemmers mag je toch wel spreken van een hoge score. Helemaal in het genre horror… Het mag dan ook duidelijk zijn dat we hier te maken hebben met een nieuwe klassieker.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Helaas hebben we de film zelf nog niet gezien. Niet uit luiigheid of uit desinteresse, maar om de simpele reden dat we midden in het boek zitten en het einde nog even niet gespoild willen hebben. Hoe dan ook, film of geen film, het boek is waanzinnig vandaar dat we de shoot hieronder prima kunnen waarderen. De foto’s werden gemaakt door de 17-jarige fotograaf Eagan Tilghman uit Mississippi en zijn model is niemand minder dan zijn 3-jarige broertje Louie. Geniaal toch!?

clown-child-photoshoot-movie-it-pennywise-eagan-tilghman-19 clown-child-photoshoot-movie-it-pennywise-eagan-tilghman-17 clown-child-photoshoot-movie-it-pennywise-eagan-tilghman-15 clown-child-photoshoot-movie-it-pennywise-eagan-tilghman-20 clown-child-photoshoot-movie-it-pennywise-eagan-tilghman-28 clown-child-photoshoot-movie-it-pennywise-eagan-tilghman-8 clown-child-photoshoot-movie-it-pennywise-eagan-tilghman-14 clown-child-photoshoot-movie-it-pennywise-eagan-tilghman-9 clown-child-photoshoot-movie-it-pennywise-eagan-tilghman-2 clown-child-photoshoot-movie-it-pennywise-eagan-tilghman-22 clown-child-photoshoot-movie-it-pennywise-eagan-tilghman-1