Gepantserd op pad – Marvel 41

Je weet dat je het hebt gemaakt als er een gepantserde boot nodig is om je superjacht te beschermen. De muscle komt dan in de vorm van de gepantserde Marvel 41 die is gemaakt in samenwerking met Nikos Manafis Design.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

De militaire en stealth- achtige lijnen en kleurstelling maken het een tof geheel. Ruim 63.000 kilogram zwaar, ruimte voor 900 liter aan brandstof en twee Mercury Verados motoren aan boord met elk 325 pk om alles vooruit te branden.

Er is ook een burgerversie met ruimte voor 18 personen, een zonnedek en een overkapping voor als het weer niet zo bijzonder is. Rechtstreeks uit een Bond-film, niet? Check hier mee info over de Marvel 41.

(Bijna) Alleen op de wereld – Norwegian Cabin Cluster

In het noorden van Europa, net van de Noorse kust is er de eilandengroep Fleinvaer. Op een van die eilanden zijn er aantal hutjes neergezet met de onuitspreekbare naam Fordypningsrommet. Tof zijn ze wel.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

En ze zijn te huur. Je moet alleen wel van het delen zijn. Zo zijn er hutten om te slapen en afzonderlijke hutten voor de badkamer, keuken en sauna. Die laatste overigens met een waanzinnig uitzicht over de zee.

Je bent daar in alle rust, want er zijn geen winkels, wegen of dieren in de buurt. Een gids en expert van de omliggende eilanden is een optionele extra. Een weekendje van vrijdag tot en met maandag kost wel wat, €2.730. Maar dan kun je er wel met max. tien personen naartoe.

Norwegian-Cluster-Cabins-05 Norwegian-Cluster-Cabins-06 Norwegian-Cluster-Cabins-04 Norwegian-Cluster-Cabins-03 Norwegian-Cluster-Cabins-02 Norwegian-Cluster-Cabins-07

Hoe zit het nu met Trump’s ‘nuclear button’? Een uitleg (video)

Vorige week kwam Donald Trump weer met een verontrustende Tweet over hoe groot zijn ‘nuclear button’ wel niet was en dat-ie sowieso groter was dan die van Noord-Korea. Een maar: die knop bestaat niet. Website Vox legt uit.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Je ziet de uitleg in de video hierboven, maar het komt erop neer dat Trump wel een zogenaamde ‘nuclear football’ heeft. Een zware aluminium koffer met instructies hoe de president een nucleaire aanval kan uitvoeren. Een koffer die altijd bij ‘m is met daaraan vast een militair.

Daarnaast heeft Trump ook een ‘biscuit’ bij zich, een kaart met de verificatiecodes om een aanval in te zetten. Daarvoor heeft hij geen goedkeuring nodig van het leger of het Congres, als het maar kan worden gezien als een wettige aanval. Het enige sprankje hoop zit ‘m in die laatste bewoording, dan zou het leger nog een ‘nee’ kunnen verkopen.

Nederlands Sinot Design showt nieuw concept jacht ‘Nature’

Tijdens de Monaco Yacht Show presenteerde het Nederlandse Sinot Design dit nieuwe reusachtige concept jacht. ‘Nature’ is 120 meter lang en met een panoramadek van 900 vierkante meter is ‘ie ook wel geschikt om wat mensen op te ontvangen.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Dat panoramadek vind je trouwens via de wenteltrap richting de zogenaamde Owner’s Room, waar je ook nog een volledige binnentuin vindt. Waarom? Tja, waarom niet. De gym, het zwembad en de 8 luxueuze slaapkamers spreken voor zich. In totaal is er op de ‘Nature’ plek voor 18 personen en een crew van 50.

SEYD Nature Exterior Profile SEYD Nature Exterior Stern Open Hatches SEYD Nature Exterior Stern SEYD Nature Bow Observatory 01 SEYD Nature Exterior Staircase Window 01 SEYD Nature Bow Observatory 02 SEYD Nature LD Beach 01 SEYD Nature LD Beach 02 SEYD Nature LD Beach Pool SEYD Nature Main & Top Exterior Deck Overhangs SEYD Nature Main & Upper Deck lounges SEYD Nature MD Exterior Aft Lounge SEYD Nature MD Cinema Lounge 01 SEYD Nature MD Owner State Room Office SEYD Nature MD Owner State Room SEYD Nature MD Owners Inner Garden 01 SEYD Nature MD Owners Inner Garden 02 SEYD Nature MD Main Staircase

Arrival 2? Nope, dit wordt een hotel

Op het eerste gezicht denk je hier te maken te hebben met een veelvoud van de ruimteschepen uit Arrival, maar het is het nieuwe Tetra Hotel ontworpen door Studio X.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

De sci-fi pods kennen we vooral uit films, boeken en zelfs in sommige grote steden zie je ze al zo nu en dan. Een perfecte oplossing voor dichtbevolkte gebieden. Een beetje spartaans, maar wel efficiënt.

Studio X laat zien dat het ook allemaal iets comfortabeler kan. Het Tetra Hotel concept heeft meerdere verdiepingen zoals je hieronder ziet voor een zit-gedeelte, werkruimte, badkamer en helemaal bovenaan een slaapgedeelte. Zo ziet een komende dystopie er toch een stuk vrediger uit.

Deze acteurs draaiden de grootste omzetten van 2017

Het einde van het jaar is weer hier en dus kunnen de tussenstanden worden opgemaakt. Wie heeft de grootste, de dikste… omzetten van iedereen. Forbes heeft namelijk het lijstje vrijgegeven met acteurs die de grootste omzetten in 2017 wisten te behalen en daar zitten behoorlijk wat verrassingen tussen.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Om te beginnen de winnaar. Niemand minder dan Vin Diesel wist de grootste omzet te behalen met $1.6 miljard dankzij het achtste deel uit de The Fast and the Furious franchise, Fate of the Furious. De film leverde $1.2 miljard op. Hierbij opgeteld de opbrengsten van xXx: The Return of Xander en je komt op een eindbedrag van $1.6 miljard. Zo zie je maar weer dat het niet de besten zijn met het meeste succes.

Dwayne ‘The Rock’ Johnson kwam terecht op een goede tweede plaats met €1.5 miljard en Gal Gadot eindigde op plaats nummer 3 met 1.5 miljard dollar. Hieronder vind je de complete top tien met omzettechnisch de meest succesvolle acteurs van dit jaar.

1. Vin Diesel ($1.6 billion USD)
2. Dwayne Johnson ($1.5 billion USD)
3. Gal Gadot ($1.4 billion USD)
4. Emma Watson ($1.3 billion USD)
5. Johnny Depp ($1.1 billion USD)
6. Daisy Ridley ($1.08 billion USD)
7. Tom Holland ($888 million USD)
8. Chris Pratt ($864 million USD)
9. Chris Hemsworth ($845 million USD)
10. John Boyega ($815 million USD)

Off the Grid Airbnb – Summit Prairie Lookout Tower

Voor satellieten, bewakingscamera’s en vliegtuigen was de beste manier om bosbranden te spotten via een van deze uitkijktorens. Zo’n 12 meter boven de grond, uitkijkend over een immens gebied, bouwden de United States Forest Service begin vorig eeuw dit soort ‘cabins’ om kleine dorpen te waarschuwen voor bosbranden in de buurt. Nu zijn deze oude uitkijktorens omgebouwd tot iets heel anders.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Als vakantiehuis om precies te zijn. Het is weer eens wat anders dan Center Parcs. Sommigen zijn omgebouwd, maar deze Airbnb Summit Prairier Lookout Tower in het Amerikaanse Oregon is compleet nieuw gebouwd in 2009 en gemodelleerd naar de ouderwetse torens van begin vorige eeuw. Je hebt voor €151 per nacht de beschikking over 64 hectare aan grond en natuurlijk de toren die je bereikt via vier trappen. Eenmaal boven vind je een open ruimte met een keuken, een groot balkon rondom en een openlucht-douche (inkijk is er namelijk niet). Van de banken kun je ook een bed maken en een speciale ladder leid je naar een meer privé-slaapkamer boven. Check hier meer over de Summit Prairier Lookout Tower die weer begin april open gaat.

Summit-Prairie-Airbnb-Lookout-Tower-7 Summit-Prairie-Airbnb-Lookout-Tower-8 Summit-Prairie-Airbnb-Lookout-Tower-6 Summit-Prairie-Airbnb-Lookout-Tower-5 Summit-Prairie-Airbnb-Lookout-Tower-4 Summit-Prairie-Airbnb-Lookout-Tower-3 Summit-Prairie-Airbnb-Lookout-Tower-2

Hydrohouse – Apocalypse Proof

Je huis kan een oprijlaan hebben, dus waarom niet je woonboot? Dat moeten de makers van HydroHouse hebben gedacht. Zoals je kunt zien is dit nu nog alleen een concept, maar mocht het een keer echt misgaan dan is het einde der tijden best luxe met deze creatie.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Een watervliegtuigje kan hier gemakkelijk aanleggen zonder eerst aan land te gaan, dus hij kan prima fungeren als boodschappenkarretje om naar het vasteland te gaan. Het HydroHouse concept is 15 meter lang en heeft een nette oppervlakte van 76 vierkante meter. De boot heeft drie slaapkamers, een keuken, woon- en badkamer. Boven heb je nog een terras voor zonaanbidders of je kunt in de schaduw rusten onder een zonnepaneel. Het zonnepaneel helpt trouwens om alle elektriciteit op de boot aan te drijven, alsook de twee elektrische motoren.

HydroHouse- HydroHouse-3 HydroHouse-4 HydroHouse-5

HydroHouse-3

First Look – Binnenkijken bij Cast Iron House

Het is een beetje een gek gezicht, maar wat is het cool. Een 135-jaar-oud gietijzeren pand in de New Yorkse wijk Tribeca met een ontzettend strak metalen penthouse op het dak. Het magische Cast Iron House is bijna klaar, maar wij zouden nu al een bod doen.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

De befaamde Japanse architect Shigeru Ban heeft het Cast Iron House op 67 Franklin Street ontworpen en het resultaat mag er zijn. De bovenste twee splinternieuwe etages van het oude gebouw zullen bestaan uit wel 11 duplex woningen en twee adembenemende duplex penthouses.  De woningen hebben enorme leefruimtes, vier tot vijf grote slaapkamers, extra hoge plafonds, een badkamer waarvan je hart sneller gaat kloppen – check dat terras! – en zelfs een eigen lift.

De appartementen zijn daarnaast ook nog eens allemaal voorzien van enorme glazen wanden die volledig geopend kunnen worden, waardoor het interieur en de gigantische omliggende terrassen één worden. Benieuwd hoe deze droomappartementen eruit gaan zien? Bekijk de gallery hieronder.

shigeru-ban-cast-iron-house-tribeca-new-york-model-residence-1 shigeru-ban-cast-iron-house-tribeca-new-york-model-residence-2 shigeru-ban-cast-iron-house-tribeca-new-york-model-residence-4 shigeru-ban-cast-iron-house-tribeca-new-york-model-residence-3 shigeru-ban-cast-iron-house-tribeca-new-york-model-residence-6 shigeru-ban-cast-iron-house-tribeca-new-york-model-residence-5 shigeru-ban-cast-iron-house-tribeca-new-york-model-residence-8 shigeru-ban-cast-iron-house-tribeca-new-york-model-residence-7 Cast-Iron-House-361-Broadway-2

Nieuw Walhalla voor liefhebbers speciaalbier Beerwulf

Speciaalbier wordt steeds populairder in Nederland. De laatste paar jaar kregen we er meer dan 300 nieuwe lokale brouwerijen bij en honderden nieuwe speciaalbieren uit Nederland en daarbuiten. Maar wat te kiezen? We hebben een tip voor je: Beerwulf.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

De Amsterdamse startup Beerwulf is in het leven geroepen om je op een makkelijke manier kennis te laten maken met meer dan de usual suspects.

Dat doen ze door verschillende packs aan te bieden met 12 bieren in een bepaald thema. Dat kan uiteenlopen van Bockbier en Trappisten tot een BBQ-pack en winnaars van de Dutch Beer Challenge. Het huidige assortiment is indrukwekkend, op dit moment bestaat het uit ruim 220 bieren van 90 brouwerijen.

bier21082

Onze keuze viel op het Nederlandse Bierproeverij Pack van 12 bieren (€24,95). Een paar die we al kenden zoals Kompaan Bondgenoot en de Natte Dubbel van Brouwerij ’t IJ tot nieuwe verrassingen als Hop & Liefde van De Molen en Brand Saison.

En wat ook zo relaxt is: je bestelt het gemakkelijk online en hebt het de volgende dag in huis. Vanaf 12 bieren  – met prijzen van  €19,95 tot en met €29,95 – is de bezorging zelfs gratis. Ook ’s avonds of op zaterdag. Prima cadeau ook, zelfs voor die bierfan die alles al denkt te kennen. De bieren komen in een mooie pack die de flessen goed beschermt en met een optionele boodschap voor de ontvanger.

11

Je bent trouwens niet beperkt tot alleen de packs, je kunt de flesjes ook los bestellen. Hierbij vind je op de site ook wat info over elke brouwerij en biersoort en zie je ook wie er achter het bier zitten. En dan niet een paar regels marketingtekst, maar vaak een heel artikel met foto’s en info over al hun bieren. Zoals de Rotterdamse stadsbrouwerij Noordt of iets verder weg de grootste IPA brouwer uit Amerika: de Lagunitas Brewing Company uit Californië.  Het platform maken ze compleet met artikelen en tips van de mensen achter Beerwulf zelf, voor als je even wat inspiratie nodig hebt. Van de beste bijbehorende snacks, wat is het verschil nou tussen Witbier en Weizenbier en hoe zit het precies met schuim?

Heb je binnenkort een feestje, broodnodig een origineel cadeau nodig of gewoon nieuwsgierig naar een paar coole nieuwe speciaalbieren? Check Beerwulf! Gaan wij even op zoek naar het volgende pakket, het Bockbier Pack spreekt wel aan…

bier2076