Tile komt met Pro Series Bluetooth-trackers

Als je wel eens van Tile hebt gehoord, dan weet je waarschijnlijk ook dat het een bluetooth-tracker is om je spullen mee terug te vinden. Tile introduceert nu de Tile Pro-serie. Hetzelfde apparaatje, maar twee keer zo luid, waterbestendig en in een ander ‘stijlvol’ jasje.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

De Pro-serie bestaat uit de Tile Style en de Tile Sport en is gericht op mensen die net iets meer met lifestyle bezig zijn dan gemiddeld. De Tyle sport is extra robuust en kan tegen een stootje waardoor hij makkelijk het gooi en smijtwerk, dat je met je sporttas uithaalt, aankan. De sport is afgewerkt met donker leisteen en een grafieten ring. De Tile Style is juist wat chiquer en past perfect bij de wat waardevollere items volgens het merk. De Tile Style is satijnwit met een champagnegouden ring. Zelf vinden we de sport vooral meer voor hem en de style meer voor haar, maar dat is onze bescheiden mening.
Sport_Keys_768_2xHoe het werkt? Simpel. Je hangt de Tile aan het product dat je vaak kwijt bent en download de Tile-app op je telefoon. Heb je de Tile eenmaal verbonden met je telefoon, dan komt hij in de app bij je andere Tiles te staan als je die hebt. Selecteer je Tile naar keuze en laat hem in de app een ringtone afspelen zodat je hem kunt vinden. Andersom werkt het overigens ook. Ben je je telefoon kwijt, dan druk je simpel op het logo van één van je Tiles en je telefoon speelt een Tile-ringtone af. Zelfs als hij op ‘stil’ staat.

unnamed

De Pro-Serie Tiles werken net als de gewone Tiles via bluetooth en hebben een bereik van 30 meter. Ben je verder van je Tile verwijderd, dan zul je hem niet kunnen vinden met je eigen telefoon, maar zodra je Tile verbinding maakt met een telefoon van iemand die toevallig ook een Tile heeft, dan krijg je een notificatie met de laatste locatie waarop dit gebeurde. De Tile Sport en Style kosten €37,50 per stuk of €59,95 voor een duopack. Voor meer info, check de website.