Oris Big Crown PA Charles de Gaulle Limited Edition

Oris presenteert een limited edition (1890 stuks) van de Oris Big Crown, de Big Crown PA Charles de Gaulle Limited Edition. Het horloge eert het Franse vliegdekschip Charles de Gaulle, PA staat dan ook voor porte-avions (vliegdekschip in het Frans).

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Het 75 meter lange schip is al 15 jaar in bedrijf met een bemanning van ongeveer 1.950 man en kan elke 30 seconden een vliegtuig de lucht in katapulteren met 270 km/u. De limited edition is overigens aangevraagd door de bemanning van het schip zelf en heeft een insigne op de wijzerplaat en een gravure van de Charles de Gaulle op de achterzijde. Verder is het nog steeds dezelfde Big Crown met een stevige stalen kast, datumring aan de rand van de wijzerplaat en een secondewijzer met Franse vlag op de punt. De gelimiteerde 1890 stuks zijn overigens een verwijzing naar het geboortejaar van de Franse president.

De Oris Big Crown PA Charles de Gaulle Limited Edition kost €1.600.

Oris-Big-Crown-Limited-Edition-PA-Charles-de-Gaulle-1 Oris-Big-Crown-Limited-Edition-PA-Charles-de-Gaulle-2 Oris-Big-Crown-Limited-Edition-PA-Charles-de-Gaulle-4

01 754 7679 4084-Set LS - PA Charles de Gaulle Oris Limited Edition

01 754 7679 4084-Set LS – PA Charles de Gaulle Oris Limited Edition

Oris-Big-Crown-Limited-Edition-PA-Charles-de-Gaulle-7