Nike App nu ook uit in Nederland

Nike komt met haar Nike app naar Europa. De app was al sinds vorig jaar beschikbaar in de VS, maar nu dus ook in Nederland. Met de app krijg je een gepersonaliseerd productaanbod, tips van experts, head-ups voor Nike evenementen bij jou in de buurt en nog veel meer…

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Schrijf je in en de app vraagt om je schoenmaat, je geslacht en in welke lijnen je geïnteresseerd bent. Verschillende sporten, lifestyle, NIKEiD, NIKELAB, SNEAKRS etcetera. Ga je vervolgens verder in het menu, dan worden al je Nike Run Club en Training Club app-stats ingeladen en kom je op het Home tabblad terecht met video’s van pro’s die je sporttips geven aan de hand van de door jou gekozen sportvoorkeuren. Bij MADPAC doen we tegenwoordig veel aan Crossfit en dus is het eerste dat wij te zien krijgen, hoe je een perfecte kettlebell swing uitvoert.

Schermafbeelding 2017-07-27 om 13.49.01

Hiernaast zijn natuurlijk ook nieuwe producten van het merk te zien en direct te kopen. Heb je vragen, dan kun je je direct laten doorverbinden met een expert en wil je het nieuwste van het nieuwste, dan kun je in de app reserveringen plaatsen op producten die nog niet zijn gereleased. Ook krijg je meldingen voor alle Nike-evenementen in je buurt en vind je er specials met verhalen achter het design. Check de site voor meer info over de nieuwe Nike app.