Mad Boxer – bizarre motor gepowered door een Subari WRX

Er is een goede reden waarom weinig custom motoren een voor auto’s bedoelde motor gebruiken. Simpelweg omdat het gewoon hartstikke moeilijk is en veel tijd kost. Daarbij maakt het grote gewichtsverschil tussen een auto en een motor de grote kracht nogal gevaarlijk. Toch zie je hier de Max Boxer.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Gebouwd door een Nieuw-Zeelander na een weddenschap. Het bijzondere is dat de motor óm de 2.5 liter turbocharged boxer motor heen is gebouwd, in plaats van dat hij in een bestaand frame is geplaatst. De maker creëerde zelf onderdelen, maar gebruikte ook genoeg bestaande onderdelen. Scroll maar naar beneden en spot de Kawasaki brandstoftank, een Japanse 2-traps automaat en Buell-remmen. Het allermooiste: het 313 kilogram wegende monster is nog straatlegaat ook.

The-Mad-Boxer-WRX-Powered-Custom-Motorcycle-03 The-Mad-Boxer-WRX-Powered-Custom-Motorcycle-04 The-Mad-Boxer-WRX-Powered-Custom-Motorcycle-01 The-Mad-Boxer-WRX-Powered-Custom-Motorcycle-05 The-Mad-Boxer-WRX-Powered-Custom-Motorcycle-02 The-Mad-Boxer-WRX-Powered-Custom-Motorcycle-06