Laat The Force tot je komen met Star Wars fitness gear

Net als je dacht dat alle denkbare merchandise van Star Wars al wel eens is gemaakt, komen we ze weer met iets dat je echt niet aan had zien komen. Het gaat waarschijnlijk dan ook niet lang duren voordat alles in ‘Star Wars’  te krijgen is. Vandaag hebben we in ieder geval een paar coole accessoires voor de sportievere fans van de filmreeks.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Ooit een Snatch of een Russian Swing willen doen met het hoofd van Darth Vader of een Stormtrooper, dan hebben we vandaag precies dat voor je wat je nodig hebt. Fitness merk Onnit komt namelijk met drie kettlebells, medicine ballen en een yoga mat. Waar daar zo speciaal aan is? De kettlebels hebben de vorm van de hoofden Boba Fett, een Stormtrooper en Darth Vader wegen 50, 60 en 70 pond.

Schermafbeelding 2017-10-16 om 16.22.28

De rubberen medicine bal komt in de vorm van de Death Star en weegt 20 pond. En de yoga mat laat een in carbonite bevroren Han Solo zien. De prijs van al dit moois is als volgt. De kettlebells kosten omgerekend zo’n €130 tot €150. De medicine bal kost €60 en de yoga mat €55. Voor meer info, check de website.

Schermafbeelding 2017-10-16 om 16.25.12