Horlogefan? Volg dan nú Justin Vrakas’ Instagram

Word jij net als ons helemaal wild van de tofste vintage horloges? Dan moet je Justin Vrakas zeker even volgen op Instagram. Het lijkt erop dat zijn hobby een beetje uit de hand gelopen is, maar niets is minder waar. Hij heeft er gewoon zijn werk van gemaakt.

Justin kocht zijn eerste horloge toen hij 14 was. Het was een Casio Data. Hij legde er destijds $51,15 voor neer. Zoals je van een horloge-addict kunt verwachten heeft hij het horloge nog steeds, compleet met dozen, papierwerk en het bonnetje. Op zijn eerste vintage horloge is Justin wel trots: “Mijn eerste vintage horloge was een Universal Geneve Polerouter. Mijn overgrootvader, een horlogemaker, heeft hem aan mij overgedragen.” Hierna is zijn hobby wellicht een beetje doorgeslagen. Inmiddels pakt Justin het slim aan, met zijn eigen horlogehandel. Hij koopt nu vintage horloges in, die hij vervolgens weer verkoopt.

Interesse in één van zijn vintage horloges? Check dan even zijn Instagram, waar hij deze parels showt. Je kunt ook even de webshop checken.