David Beckham nieuwe ambassadeur Jaguar

maart 7, 2014 - Redactie

Ex-voetballer David Beckham is de nieuwe ambassadeur van Jaguar. Hij gaat met name in China reclame maken voor het Britse automerk.

Beckham zal binnenkort in het Aziatische land te zien zijn in advertenties en televisiereclames voor de nieuwe Jaguar F-TYPE Coupé. China is een belangrijke groeimarkt voor het automerk. In de toekomst zal de sporter ook in internationale campagnes van het merk verschijnen.

“David Beckham is een Brit wiens sportieve prestaties voor wereldwijde populariteit hebben gezorgd”, zegt Bob Grace, de managing director van het merk. “Daarnaast is hij iemand die eigentijdse Britse stijl en klasse uitstraalt.”

“Ik ben altijd al een bewonderaar geweest van Jaguar”, zegt Beckham. “Van de styling en het design tot de prestaties en het gebrul van de motoren, elk element voelt onmiskenbaar Brits. Het is een eer om een merk met zo’n rijke historie te mogen vertegenwoordigen.”

Bron(nen):

 

Fan van speciaalbier? Check Beerwulf

Ad
Speciaalbier wordt steeds populairder in Nederland. De laatste paar jaar kregen we er meer dan 300 nieuwe lokale brouwerijen bij en honderden nieuwe speciaalbieren uit Nederland en daarbuiten...
Editor's Pac

Klokers – Tijd met een twist

Een soort mix tussen design en een instrument en weer eens wat anders dan twee simpele wijzers. Hiermee had de Franse start-up Klokers in 2015 een groot succes op Kickstarter met een opbrengst van...

Gerelateerd nieuws

 

Feedback