Chevrolet’s FNR is pure sci-fi

april 22, 2015 - Redactie

Hoewel de kans klein is dat deze auto ooit het daglicht gaat zien, vinden we wel dat-ie wat internet roem verdient. De designers van Chevrolet hebben zich in China helemaal laten gaan met dit buitensporige concept: de FNR, ofwel: Find New Roads.

Het ontwerp is op papier gezet door General Motors Pan Asia Technical Automotive Center – haal diep adem – en onthulde het concept op de Shanghai Auto Show 2015.

Deze futuristische vierzitter heeft kristallen laserlichten voor en achter, in elk wiel een elektromotor en vier vleugeldeuren. Tja, waarom zou je genoegen nemen met twee? En aangezien de FNR volledig autonoom is, vond Chevrolet het leuk om het voorste zitmeubilair 180 graden te laten draaien, zodat je tijdens het rijden met je vrienden kunt socializen.

Maar dat boeit verder voor geen meter natuurlijk. Check de gedetailleerde plaatjes hieronder. We zijn benieuwd in welke science fiction-film we de FNR binnenkort zien rijden.

 

Fan van speciaalbier? Check Beerwulf

Ad
Speciaalbier wordt steeds populairder in Nederland. De laatste paar jaar kregen we er meer dan 300 nieuwe lokale brouwerijen bij en honderden nieuwe speciaalbieren uit Nederland en daarbuiten...
Editor's Pac

Klokers – Tijd met een twist

Een soort mix tussen design en een instrument en weer eens wat anders dan twee simpele wijzers. Hiermee had de Franse start-up Klokers in 2015 een groot succes op Kickstarter met een opbrengst van...

Adidas EQT Support ADV by Parley

De EQT bestaat al sinds 1991 en nu is er dus het opgefriste design van de EQT Support ADV by Parley. De sneaker is er in twee oceaan-kleurige versies, voornamelijk gemaakt van gerecycled plastic...

5 x Nike Air Force 1 Camo

Ze werden eerder dit jaar gepresenteerd en waren tot voor kort alleen in Japan verkrijgbaar, de Nike Air Force 1 'Camo' pack. Ze liggen nog niet in de winkel, maar maar zijn zeer binnenkort ook hier..

Gerelateerd nieuws

 

Feedback