Cadeautip – Sonos One

Nog opzoek naar een goed Sinterklaas- of Kerstcadeau? En is de persoon voor wie je opzoek bent een muziek/gadget liefhebber? Dan is de Sonos One misschien een goed idee…

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

De nieuwe speaker van Sonos is namelijk volledig klaar voor de toekomst en voorzien van alle draadloze functionaliteiten die Sonos tot nu toe al uniek maakte. Met klaar voor de toekomst bedoelen we de toevoeging van Stembediening die het mogelijk maakt bij binnenkomst een nummer en artiest te noemen, waarna de muziek begint te spelen. Deze functie wordt op dit moment overigens nog niet ondersteunt in Nederland, maar zit er absoluut aan te komen. Klaar voor de toekomst dus.

one-angle-black

De vormgeving van de Sonos One is weer net even strakker dan die van de Play:1. Daarnaast is de One voorzien van touchbediening en vochtbestendig, waardoor je hem zonder problemen ook in de badkamer kunt plaatsen.

one-feature

Het mooiste van een cadeau als de Sonos One is dat je het systeem heel makkelijk kunt uitbouwen. Koop er nog een One bij en je gaat van mono naar stereo geluid. Voeg hier de Playbase en de SUB aan toe en je hebt een compleet home-cinema systeem. Plaats nog een aantal extra exemplaren in andere kamer en je kunt alles samen of los van elkaar bedienen. En oh ja, niet geheel onbelangrijk, het geluid is waanzinnig. De Sonos Play One kost €229 en is verkrijgbaar in het matzwart en matwit. Ga voor meer info naar de website.