Cadeatip – The James Brand’s The Elko sleutelhanger zakmes

Nu hadden we al wat cadeautips voor je, vandaag hebben we er weer een. Iets betaalbaarder dan de voorgaande, maar zeker niet minder leuk om te geven. Dit is een cadeau waarvan je zeker weet dat het niet in de la verdwijnt en dat de persoon in kwestie met regelmaat aan je zal denken op het moment dat hij hem gebruikt.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

The Elko van James Brand is namelijk een zeer stijlvol zakmes in de vorm van een sleutelhanger. Van staal met een aluminium handvat en zeer minimalistisch, maar daarom niet minder handig. Een mesje om je post mee te openen, nagels schoon te maken, veter door te snijden etcetera, een schroevendraaier en een flesopener voor de vrijdagmiddagborrel. The Elko is verkrijgbaar voor $60 in het zilver, groen en zwart.

tr0Z8pPsKi_the-james-brand_the_elko_0_original Fyqq4w3FHd_the-james-brand_the_elko_0_original PjlfToRvnz_the-james-brand_the_elko_11_original utJTYCednk_the-james-brand_the_elko_9_original ti7r3iK54r_the-james-brand_the_elko_6_original 9GM8jvkkpi_the-james-brand_the_elko_4_original 3FB9k3T58W_the-james-brand_the_elko_3_original jlZd7rto6k_the-james-brand_the_elko_0_original