BMR R nineT Scrambler door JvB-Moto

BMW heeft een succes in handen met de R nineT, een populaire basis om een custom beest van te maken. Een aantal ‘getuned’ door BMW zelf, maar het overgrote deel door kleinere bedrijfjes zoals JvB-Moto. Hun nieuwste creatie is de BMR R nineT Scrambler.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Jens vom Brauck is het genie achter JvB-Moto en is ook officieel goedgekeurd door BMW om hun motorfietsen onder handen te nemen. Deze motor heeft een zo miniem mogelijke body, wat je kunt herkennen aan de kortere benzinetank. Ze hebben ook de luchtinlaten met koolstofvezel opgeleukt en het ABS een andere plek gegeven voor een meer gestroomlijnd uiterlijk. En een paar LEDjes om het geheel compleet te maken. Een indrukwekkend modern apparaat, zonder dat het te intimiderend of too much wordt. De BMR R nineT Scrambler door JvB-Moto is een uniek stuk met een onbekende prijs. Dat zegt meestal niet veel goeds over de betaalbaarheid, maar ze komen met aftermarket-opties om wat van de stijl mee te geven aan andere modellen.

BMW-R-nineT-Scrambler-By-JvB-Moto-05 BMW-R-nineT-Scrambler-By-JvB-Moto-04 BMW-R-nineT-Scrambler-By-JvB-Moto-03 BMW-R-nineT-Scrambler-By-JvB-Moto-02 BMW-R-nineT-Scrambler-By-JvB-Moto-00