Leica opent brandstore in Amsterdam

Binnenkort opent Leica haar Nederlandse flagship store aan de Amsterdamse Van Baerlestraat nummer 16. Het vloeroppervlak van de winkel is 184 vierkante meter groot. 184 vierkante meter gevuld met passie voor fotografie, vakmanschap en handgemaakte camera’s met een bijzonder hoog prijskaartje.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Een prijskaartje dat er overigens niet voor niets aan hangt. Natuurlijk, je betaalt voor de naam en voor het erfgoed zo je wilt, maar vergeet niet dat de kwaliteit van de toestellen ongeëvenaard is. Heb je weleens een Leica in handen gehad, dan begrijp je pas wat we hiermee bedoelen.

Omdat we niet de exacte datum weten dat de winkel haar deuren opent (ergens deze maand) hebben we alvast een klein voorproefje van wat je kunt verwachten. Een waanzinnige video van het productieproces van de Leica M10. Zoals je mag verwachten van een dergelijk kwaliteitsproduct volledig gemaakt met de hand. Pas wel op voordat je op afspelen drukt. Kijken is kopen en dat gaat je kosten. Gelukkig krijg je er geen spijt van…