70’s Chique – Piaget Polo S

In 1979 creëerde Piaget de Polo, intussen een legende. Kijk ernaar en direct vormt zich een beeld van 70’s jetset. Piaget vond het tijd voor een nieuw model voor een nieuwe generatie, dus zie hier de Polo S.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Dowload hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Met zeker wat van dezelfde designelementen van toen. Wat opvalt is de kussenvormige wijzerplaat in een ronde kast van 42mm. Het eigen automatische uurwerk is zichtbaar door een open achterzijde van saffierglas.

En dit alles in een complete stalen collectie. Uniek voor een merk als Piaget, dat toch vaak werkt met exotische materialen als goud, titanium en platina. De Polo S komt in vijf verschillende versies. Drie datum-versies met een zwarte, witte en blauwe wijzerplaat. En twee chronografen met een blauwe en witte wijzerplaat.

De Polo S is een belangrijk model voor Piaget en één waar het merk groot op in zet. Ambassadeur en acteur Ryan Reynolds: “Het spreekt mij aan omdat ik hou van het idee van relaxte luxe. Je kunt ‘m dragen onder een smoking, maar net zo goed als je voor meer casual gaat.” En als je niet iets kunt aannemen van GQ’s Man van het Jaar, van wie dan nog wel…? De Piaget Polo S met datum kost €11.000, de Polo S chronograaf is er voor €14.700.