Win! Full weekend tickets voor Pro Freestyle The Hague 2017!!

Nog een klein maandje en dan is het weer zover, dan vindt de derde editie plaats van het vetste action sports evenement van Nederland, we hebben het natuurlijk over Pro Freestyle The Hague! En ja, ook dit jaar zijn we er met MADPAC weer groots bij!!

Van 2 tot en met 5 juni staat de Hofstad in het teken van Pro Freestyle en waar het evenement, dat in voorgaande jaren duizenden bezoekers trok, in het verleden nog in het centrum van de stad werd georganiseerd wijkt de organisatie dit jaar uit naar het strand van Scheveningen.

Schermafbeelding 2017-05-12 om 11.18.08

Wat je kunt verwachten op Pro Freestyle The Hague 2017? Het officiële Worldcup Skateboarden, BMX Freestyle Park, BMX Street, Scoot, Inline en MTB FMB Park. Maar ook het NK Freerunning, waarin bijna 100 deelnemers het tegen elkaar opnemen in de kwalificaties, de halve finales en uiteindelijk de finale. Volgens Mark van Swieten, hoofddocent KNGU-Freerunning en NK-wedstrijdcoördinator, staat er veel op het spel: “de winnaar krijgt een plek in de kwalificaties van het WK in Griekenland.” De opmars van freerunning is goed zichtbaar met diverse internationale wedstrijden op topniveau. Ook voor het NK verwacht Mark een hoog niveau: “de Nederlands kampioenen zijn aanwezig zoals Thyrone Paas, Saskia Neville en ook wereldkampioen Bart van der Linden is erbij”. Bekijk hier het volledige programma!

Het officiële The Hague Beach Stadium en het strand rondom het stadion zullen van 2 t/m 5 juni 2017 geheel in het teken staan van het internationale freestyle sporttoernooi. Het NK Freerunning vindt plaats op het strand, naast het Beach Stadium en is gratis te bezoeken. Het Beach Stadium biedt ruimte aan 2.000 zitplaatsen voor het beste zicht op de freestyle wedstrijden.

Voor de wedstrijden in het stadion zijn wel tickets noodzakelijk. En laten wij nu net 5 x 2 weekendtickets hebben liggen voor onze trouwe bezoekers. Ben je dus van plan om heen te gaan (natuurlijk ben je dat), dan is het enige dat je hoeft te doen, een mailtje sturen* naar madpac@madpacmedia.com, onder vermelding van ‘Pro Freestyle The Hague 2017’. Vermeld in het mailtje wel je volledige naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum zodat we je prijs direct kunnen opsturen als je één van de MADNESS-winnaars bent! Je kunt natuurlijk ook gewoon zelf via de website dag- en weekendkaarten bestellen.