Walkman’s maken comeback door Guardians of the Galaxy Vol. 2

juni 12, 2017 - Redactie

Om Guardians of the Galaxy Vol. 2 te promoten stuurde Disney ons een originele Walkman op uit 1979. Een echt museumstuk, met als extra nog een collector’s item: Star-Lord’s Walkman uit de film exact nagemaakt met een 3D-printer. Resultaat: een online comeback van de retro-gadget.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

We gingen weer terug in de tijd toen we op ‘play’ drukten. Niet alleen die vette klik als je de knop indrukt of de soundtrack op zich, maar vooral de kwaliteit van die net wat te fragiele hoofdtelefoon. Degene die vroeger ook een Sony Walkman had weet wat we bedoelen.

En geef toe, voordat Guardians de Walkman weer populair maakte was de Walkman een tof ding vanaf het moment dat Sony met de TPS-L2 kwam in 1979. Toen voor een prijs van $200 (omgerekend naar nu: $589). Door de Marvel-films gaan zelf gebrekkige Walkmans tegenwoordig makkelijk voor $500 dollar weg op eBay en zijn prijzen tussen de $1.000 en $2.000 ook niet zeldzaam. Als je ‘m eenmaal hebt, dan ben je nog niet klaar: het toppunt is dan nog het vinden van de typische oranje MDR-3L2 koptelefoon.

Als we kijken naar Marktplaats, dan kom je de klassieke TPS-L2 niet tegen, maar alleen de wat nieuwere versies uit de 80’s en 90’s, maar nog steeds voor rond de €200. Heb je er nog een van vroeger? Bewaren die handel! Hoe dan ook een tof ding, zeker met de charme van een mix-tape waar Star-Lord (Chris Pratt) in de films naar luistert.

Helaas gaat het museumstuk uit 1979 en de 3D-geprinte Walkman weer terug naar Disney. Dus je moet zelf op zoek gaan naar die retro-Walkman, maar we kunnen je wel helpen aan Guardians goodies. We mogen van Disney twee keer een Guardians of the Galaxy Vol. 2-pakket weggeven met daarin:

-Drie kaarten voor Guardians of the Galaxy Vol. 2
Een dancing Baby Groot
-Guardians backpack
-Soundtrack

Het enige dat je hoeft te doen, is een mailtje sturen* naar madpac@madpacmedia.com, onder vermelding van ‘Guardians’. Vermeld in het mailtje wel je volledige naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum**. Succes!

*Als je meedoet aan deze actie schrijf je je ook automatisch in voor de MADPAC Nieuwsbrief.
** Door mee te doen aan deze actie verklaar je meerderjarig te zijn.

 

5x Onmisbaar design voor in je huis

Ad
Je huis een beetje een tof interieur geven kan moeilijk zijn en verwarrend. Wat past nu precies bij wat en welke gadgets en designobjecten kies je uit die niet 90 procent van Nederland ook heeft...
Editor's Pac

MADGEAR – Flyte

Het is de ultieme goocheltruc voor op verjaardagen waarvoor je niks hoeft te kunnen. Deze te gekke designlamp van het Zweedse Flyte spreekt zo'n beetje iedereen tot de verbeelding...

Paige Jimenez…

We hebben er weer een gevonden, haar naam is Paige Jimenez en ze is - hoe kan het ook anders - bikini en fashionmodel. Ze wordt komende lente 20 dus tsja, dat kan nog net toch...?

Morgenwerk M2-1 – Extreme precisie

Nauwkeuriger dan je smartphone. Dat is een boude stelling. Toch is de Morgenwerk M2-1 Satellite Precision een combinatie van extreme precisie met prestaties die je telefoon te boven gaat. Hoe? Let...

Head Porter herfst/winter 2017

Het Japanse label Head Porter heeft zojuist hun nieuwe lichting geshowd van de 2017 herfst/winter-collectie. Het merk staat bekend om hun simpele, draagbare basics van goede kwaliteit. En dit is...

Gerelateerd nieuws

 

Feedback