Celebs gaan terug naar hun roots in Take me Home – trailer

november 30, 2016 - Redactie

Niet het standaard Hollywoodinterview in een of andere hotelkamer of op een filmset. In de nieuwe vijfdelige serie Take Me Home neemt CBS-correspondent Peter Greenberg beroemdheden heden mee naar de plek waar ze opgroeiden.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Dowload hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Acteurs Jeff Daniels, Ted Danson en Danny de Vito en zanger Harry Connick Jr. gaan onder meer naar Louisiana, Michigan en Los Angeles. Resultaat is dat je ze ziet op een totaal andere manier dan normaal. Op plekken die belangrijk waren tijdens hun jeugd, een bar waar ze hun doorbraak beleefden of gewoon een uniek verhaal dat opborrelt tijdens een wandeling.

Win!
In het kader van herinneringen en de première van Take Me Home mogen we van Travel Channel één Canon Powershot S200 weggeven.

Camera artwork 

Wil jij de digitale camera winnen? Het enige dat je hoeft te doen, is een mailtje sturen* naar madpac@madpacmedia.com, onder vermelding van ‘Take Me Home’. Vermeld in het mailtje wel je volledige naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum zodat we je prijs direct kunnen opsturen als je één van de winnaars bent. Succes!

Take Me Home is vanaf 1 december iedere donderdag om 21.00 uur te zien op Travel Channel.

*Als je meedoet aan deze actie schrijf je je ook automatisch in voor de MADPAC Nieuwsbrief.

 

Fan van speciaalbier? Check Beerwulf

Ad
Speciaalbier wordt steeds populairder in Nederland. De laatste paar jaar kregen we er meer dan 300 nieuwe lokale brouwerijen bij en honderden nieuwe speciaalbieren uit Nederland en daarbuiten...
Editor's Pac

Klokers – Tijd met een twist

Een soort mix tussen design en een instrument en weer eens wat anders dan twee simpele wijzers. Hiermee had de Franse start-up Klokers in 2015 een groot succes op Kickstarter met een opbrengst van...

Gerelateerd nieuws

 

Feedback