Netflix presenteert teaser van hun eerste speelfilm – Beasts of No Nation

juli 31, 2015 - Redactie

Netflix’ eerste speelfilm is Beasts of No Nation en dat is meteen een heftige geworden over een groep guerrillastrijders in West-Afrika. Achter de camera staat True Detective-regisseur Cary Fukunaga met een hoofdrol voor Idris Elba (Luther). 

De film is gebaseerd op Uzodinma Iweala’s gelijknamige boek. Het gaat over de jonge Agu (Abraham Attah). Als de burgeroorlog zijn familie uit elkaar scheurt, wordt Agu gedwongen om zich aan te sluiten bij een huurlingeneenheid en een kindsoldaat te worden. Elba speelt de brute leider.

Op 16 oktober komt de film dus niet alleen uit in geselecteerde bioscopen, maar ook direct op Netflix. Later dit jaar brengt de streamingdienst ook Pee-wee’s Big Holiday, Crouching Tiger Hidden Dragon: The Green Legend en The Ridiculous Six op deze manier uit.

 

Fan van speciaalbier? Check Beerwulf

Ad
Speciaalbier wordt steeds populairder in Nederland. De laatste paar jaar kregen we er meer dan 300 nieuwe lokale brouwerijen bij en honderden nieuwe speciaalbieren uit Nederland en daarbuiten...
Editor's Pac

Klokers – Tijd met een twist

Een soort mix tussen design en een instrument en weer eens wat anders dan twee simpele wijzers. Hiermee had de Franse start-up Klokers in 2015 een groot succes op Kickstarter met een opbrengst van...

Gerelateerd nieuws

 

Feedback