Max Verstappen op wintersport (video)

november 30, 2017 - Redactie

Het 2017 Formule 1 seizoen zit er op en Max Verstappen kan de komende weken even welverdiend van z’n vakantie gaan genieten. En waar we vermoedde dat hij dat even lekker een maandje aan het strand zou gaan liggen, blijkt dat Max toch de voorkeur geeft aan een actievere invulling.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Inderdaad, in de video hierboven is te zien dat de Nederlander de voorkeur geeft aan een actieve wintersport en ja, hij neemt z’n werk mee op vakantie. Maarja, wat zou jij doen als je Formule 1 coureur zou zijn.

De beelden zijn helaas van vorig jaar, maar daarom niet minder vet. We hebben dit jaar genoten van Max z’n rijden – vooral de laatste paar races – en hopen dat het Max in 2018 ook in het begin van het seizoen een beetje meezit. Tot dan zullen we het moeten doen met archiefmateriaal en dat is totaal geen straf. Kijk zelf maar!

 

Fan van speciaalbier? Check Beerwulf

Ad
Speciaalbier wordt steeds populairder in Nederland. De laatste paar jaar kregen we er meer dan 300 nieuwe lokale brouwerijen bij en honderden nieuwe speciaalbieren uit Nederland en daarbuiten...
Editor's Pac

Klokers – Tijd met een twist

Een soort mix tussen design en een instrument en weer eens wat anders dan twee simpele wijzers. Hiermee had de Franse start-up Klokers in 2015 een groot succes op Kickstarter met een opbrengst van...

Gerelateerd nieuws

 

Feedback