Kobe Bryant kondigt vertrek aan bij LA Lakers

november 30, 2015 - Redactie

Basketballer Kobe Bryant gaat aan het einde van het NBA-seizoen met pensioen. “Dit seizoen is alles wat ik nog kan geven,” schreef de legende van de LA Lakers gisteren in een afscheidsgedicht. Volgens Bryant weet zijn lichaam ‘wanneer het tijd is om afscheid te nemen’.

Er werd al volop gespeculeerd over het vertrek van de 37-jarige basketballer, die de afgelopen tijd worstelde met verschillende blessures. Hij stelde in het gedicht ‘klaar te zijn’ om te stoppen. Bryant is momenteel de best betaalde speler in de NBA.

Bryant publiceerde zijn gedicht ‘Dear Basketball’ (Beste Basketbal) op de website The Players’ Tribune. De tekst verhaalt over zijn liefdesrelatie met de sport. “Een liefde zo diep dat ik alles gaf”, aldus Bryant, die erkent basketbal niet veel langer ‘obsessief te kunnen liefhebben’.

Bron(nen):

 

Fan van speciaalbier? Check Beerwulf

Ad
Speciaalbier wordt steeds populairder in Nederland. De laatste paar jaar kregen we er meer dan 300 nieuwe lokale brouwerijen bij en honderden nieuwe speciaalbieren uit Nederland en daarbuiten...
Editor's Pac

Klokers – Tijd met een twist

Een soort mix tussen design en een instrument en weer eens wat anders dan twee simpele wijzers. Hiermee had de Franse start-up Klokers in 2015 een groot succes op Kickstarter met een opbrengst van...

Gerelateerd nieuws

 

Feedback