James Corden’s Carpool Karaoke start in augustus op Apple Music

mei 31, 2017 - Redactie

Apple Music zendt vanaf 8 augustus Carpool Karaoke: The Series uit, gepresenteerd door James Corden. Apple-directeur Eddy Cue maakte de datum dinsdag bekend via een bericht op Twitter. De lancering van de serie werd eerder door Apple met vier maanden uitgesteld.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

De show waarin de 38-jarige komiek Corden met artiesten en beroemdheden rondrijdt en liedjes met ze zingt, zal zestien afleveringen tellen. Onder andere Will Smith, de band Metallica, John Legend en Ariana Grande zullen te zien, en te horen zijn.

Carpool Karaoke is een vast onderdeel van de late night show gepresenteerd door Corden en verzamelde de afgelopen jaren een grote schare fans. Sterren zoals Madonna, Justin Bieber en Michelle Obama reden, en zongen, eerder mee in de auto van Corden. Wie de serie in augustus wil bekijken moet wel eerst een abonnement op Apple Music afsluiten.

 

Fan van speciaalbier? Check Beerwulf

Ad
Speciaalbier wordt steeds populairder in Nederland. De laatste paar jaar kregen we er meer dan 300 nieuwe lokale brouwerijen bij en honderden nieuwe speciaalbieren uit Nederland en daarbuiten...
Editor's Pac

Klokers – Tijd met een twist

Een soort mix tussen design en een instrument en weer eens wat anders dan twee simpele wijzers. Hiermee had de Franse start-up Klokers in 2015 een groot succes op Kickstarter met een opbrengst van...

Gerelateerd nieuws

 

Feedback