Dit is het beste wat we hebben gezien op de E3 2017 (UPDATE 13 Juni 13:00 UUR)

Het is weer zover, de E3 2017 (Electronic Entertainment Expo) in Los Angelos is begonnen! Althans, de eerste persconferenties hebben dit weekend plaatsgevonden. De jaarlijkse vakbeurs voor de computerindustrie opent morgen pas echt haar deuren voor publiek. Toch zijn het altijd de persconferenties voorafgaande aan de beurs waar het echte spektakel te zien is. Daar worden de grootste aankondigingen gedaan op het gebied van gaming voor het komende jaar. Omdat je de beste beelden niet mag missen, maar ook niet alle rotzooi hoeft te zien zullen we hier de vetste beelden verzamelen die worden gepresenteerd tijdens de E3.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Electronic Arts, Mcrosoft en Bethesda trapten dit weekend af en zullen na dit schrijven worden opgevolgd door Ubisoft, Sony en Nintendo. Zoals gezegd zullen we in deze post onze favoriete beelden van de E3 2017 onder elkaar zetten. Het nieuwste materiaal steeds bovenaan. Ben je dus benieuwd naar wat je het komende jaar kunt verwachten voor je console, kom hier de komende dagen dan regelmatig terug voor de updates!

LAATSTE UPDATE 14 Juni 13:00 UUR

Super Mario Odyssey
Een nieuwe Super Mario… Behoeft geen introductie!

Marvel’s Spider-Man (PlayStation persconferentie)
Zelfs als Marvel en superheroes niet je ding zijn, dan nog kun je niet anders dan onder de indruk zijn van dit visuele spektakel.

God of War: Be a Warrior (Playstation persconferentie)
Het was nooit echt een titel voor ons, ondanks dat het wel altijd erg goed was. Door het verhalende van dit nieuwe deel in de reeks gaan we God of War dan toch zeker minimaal één keer helemaal spelen in ons leven.

Uncharted: The Lost Legacy (PlayStation persconferentie)
Helaas, met Drake is het gedaan en daarmee waarschijnlijk ook met de serie, in ieder geval zoals we hem kennen. Toch kunnen we in ieder geval nog minimaal één keer los in Uncharted en wel met The Lost Legacy single player DLC.

Shadow of the Colossus (PlayStation persconferentie)
Voor iedereen die Shadow of the Colossus net als wij nooit heeft gespeeld, wordt de game nu helemaal opnieuw uitgebracht. Geen remaster, maar een volwaardige PS4 titel. Dit is de eerste trailer en hij ziet er waanzinnig uit.

Ace Combat 7: Skies Unknown (PlayStation persconferentie)
Vroeger een van de games waar we altijd naar uitkeken, maar daarna in de vergetelheid geraakt. Nu met de ondersteuning van PlayStation VR en het zien van deze trailer kunnen we niet anders dan weer uitkijken naar dit nieuwe deel in de serie.

Days Gone (PlayStation persconferentie)
We waren erg benieuwd naar meer gameplay, nadat we vorig jaar al de eerste veelbelovende beelden hadden gezien van deze titel. En het kan nog steeds alle kanten op, al hebben we na het zien van deze nieuwe on stage demo weer een stuk meer vertrouwen in het project. Looking good!

Xbox One X reveal trailer (Xbox Persconferentie)
Project Scorpio is eindelijk getoond aan de wereld en met heeft andere naam gekregen. Xbox komt net als Playstation (Pro) met een krachtigere console op de markt en het apparaat heet: Xbox One X.

Metro Exodus (Xbox persconferentie)
We zullen voor de release moeten wachten tot 2018, maar deze eerste trailer van Metro Exodus ziet er bijzonder interessant uit. Denk een ouderwetse survivalhorror in een post apocalyptische wereld met gemuteerde enorme rat-achtigen en andere dieren. Klinkt cliché, totdat je deze gameplay hebt gezien.

Assassin’s Creed Origins (Xbox persconferentie)
De setting is top (het oude Egypte) en de eerste beelden zien er waanzinnig uit. Helaas maakt Ubisoft er hoogstwaarschijnlijk zoals altijd weer een copy-paste oefening van, al te zien aan het Ghost Recon-achtige spot systeem, nu alleen met een roofvogel in plaats van een drone. Hopelijk zitten we ernaast.

The Last Night (Xbox persconferentie)
The Last night is een 2D cyberpunk avontuur dat is geregiseerd door Tim Soret. Deze eerste beelden zien er in ieder geval erg sfeervol uit!

Anthem (Xbox persconferentie)
Na de eerder getoonde teaser trailer kwam BioWare op de Xbox persconferentie met deze waanzinnig uitziende gameplay demo van hun nieuwe game Anthem.

Wolfenstein II: The New Colossus (Besthesda Softworks)
De langverwachte opvolger van het eerste deel is hier. Een paar jaar geleden werd de klassieker met succes nieuw leven ingeblazen en inmiddels lijken de Nazi’s de oorlog te hebben gewonnen. The New Colossus speelt in een door de Nazi’s overgenomen Amerika in de jaren ’60.

The Evil Within 2 (Bethesda Softworks)
We hebben deel 1 eigenlijk nooit gespeeld, maar na het zien van deze eerste trailer van het tweede deel balen we daar een beetje van, want deze horrorgame ziet er wel erg bijzonder (goed) uit.

Battlefield 1 In The Name of the Tsar (Electronic Arts)
De grootste uitbreiding van Battlefield 1 komt eraan. De naam van deze uitbreiding lees je in de kop en de setting mag dan ook duidelijk zijn. Wij kunnen niet wachten, want dit ziet er toch wel weer erg goed uit.

Fifa 18 (Electronic Arts persconferentie)
Of je wilt of niet, Fifa kun je niet omheen. We zijn inmiddels alweer toe aan Fifa 18 en dit is wat je kunt verwachten.

Star Wars Battlefront 2 (Electronic Arts persconferentie)
Het eerste deel in de nieuwe franchise zag er al prachtig uit, maar door het ontbreken van een verhalende singleplayer voelde hij toch wat incompleet. Daar gaat met dit tweede deel in de serie verandering in komen. En de beelden, die zijn alleen maar beter geworden…

Need For Speed Payback (Electronic Arts persconferentie)
Het zoveelste deel uit de Need For Speed-reeks. De beelden zien er waanzinnig uit en als over de top arcade race-actie a la The Fast and the Furious je ding is, dan zit je met Need For Speed helemaal goed.

A Way Out (Electronic Arts persconferentie)
Grafisch niet heel erg indrukwekkend, maar als concept erg origineel en gedurfd. A Way Out is een door Prison Break-achtige co-op game, waarin je moet samenwerken met iemand om te ontsnappen uit een gevangenis. Het coole van het concept is dat je altijd samen moet spelen. Dit kan thuis of via het netwerk.